Hirdetés
Címke: olvasás
Hirdetés
Földvári Gabriella 2022.07.09.

Könyves kihívás hölgyeknek

Olvassunk együtt! – ezzel a mottóval indított a nyárra könyves kihívást a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi tér. Nyolc könyv elolvasása a cél, olyan kategóriákban, mint például győri szerző, életrajzi ihletésű, 2022-es kiadású, megfilmesített könyv.

Németh Boglárka 2022.06.10.

Dedikált a polgármester

Dr. Dézsi Csaba András polgármester dedikálta könyvét péntek délután a Baross úti Látogatóközpont előtt. A Gerzson és Panka kalandjai első és második részét lehetett megvásárolni és aláíratni a város első emberével. A program a 93. Ünnepi Könyvhét keretében valósult meg.

Kaszás Kornél 2022.06.09.

Könyvhét

Elkezdődött a 93. Ünnepi Könyvhét és a 21. Gyermekkönyvnapok Győrben. Számos országosan ismert író érkezik városunkba, de helyi alkotók is bemutatkoznak a közönség előtt.

Földvári Gabriella 2022.06.06.

Vásár és író-olvasó találkozók

Könyvújdonságok, író-olvasó találkozók várnak ránk az Ünnepi Könyvhét alkalmából június 9–11. között Győrben. Az eseményt Zalán Tibor József Attila-díjas író, költő, drámaíró nyitja meg csütörtökön 16 órakor a Kisfaludy Könyvtárban,

Csollán Tamara 2022.05.28.

Himalája és lámakolostor a Tátrában

Középiskolai tanulmányait Kaposváron, a Cukor- és Édesipari Technikumban végezte, majd az ELTE BTK történelem-mongol szakán diplomázott. Később a Magyar Tudományos Akadémia tagja, a Keletkutató Intézet munkatársa és az ELTE előadója lett. Mára pedig az egyik legolvasottabb magyar kalandregény író. Leslie L. Lawrence tegnap Győrbe látogatott, ahol kitartó rajongók sokasága állt sorban aláírásért és egy közös fotóért.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat