Címke: olvasás
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2023.12.04.

Szabados Ági: Az egész életünket egy őrületes multitaskingban éljük!

Olvasásnépszerűsítő, országjáró programjával Győrbe látogatott Szabados Ági. A népszerű műsorvezető rengeteg humoros, vagy éppen megható történeten keresztül mesélte el, hogyan varázsolta el a könyvek világa, és mit nyújt számára az olvasás szeretete a mindennapokban. Ági érzi, hogy követőtábora miatt nem kis felelősség hárul rá, de mindeközben élvezi és nem bánta meg élete egyik legkomolyabb döntését, hogy a hobbija kedvéért feladta a híradózást.

Szigeti Sándor 2023.11.10.

Olvasni jó!

Temetni az olvasást? Lehet persze, de felesleges. Az idő túllép a károgókon, és pontosan úgy, mint egy jó könyvben, lapoz egyet, és új fejezet nyit.

Győr+ 2023.11.02.

Már lehet szavazni az Év Könyvére

Az Év Könyve 2023 versenyben tényleg olyan szakértők dönthetnek a végső sorrendről, akiknek a szava szent: maguk az olvasók! Mutatjuk a részleteket!

Győr+ 2023.10.30.

Olvasni öröm, főleg Győrben!

A Győri Könyvszalon ismét szélesre tárja kapuit november 10–12. között, immár a 22. alkalommal. A legnagyobb vidéki könyvfesztiválon kitűnően érezhetik magukat azok, akik a klasszikusokon túl érdeklődnek a legfrissebb irodalom iránt, akik örömmel tájékozódnak a könyvpiacon, és szívesen találkoznak az alkotókkal, kiadókkal, akik kedvelik, ha az irodalomhoz társművészetekként csatlakozik a zene és a színház, illetve azok is, akik szívesen találkoznak és beszélgetnek valódi kulturális forgatagban.

Mireider Máté 2023.10.09.

Tchaikovsky gyermekei – Két láb jó, nyolc láb még jobb…

Sci-fi könyvajánló - egész pontosan egy teljes trilógia ajánlója. A jó science-fiction ritka, hiszen a műfaj egyik alapkövét, a science-t úgy kell művelni és érteni, hogy közben érthetően tudjuk azt átadni másoknak. Mindezt úgy, hogy közben újat is mutasson a szerző, már nagyon nehéz.

Földvári Gabriella 2023.09.26.

Üzemel a könyvkölcsönző automata

Éjjel-nappal kölcsönözhetünk könyveket a vidéki buszpályaudvaron, a váróterem bejárata melletti könyvkölcsönző automatából.

J. Kovács Andrea 2023.07.25.

Meseparti a gyermekkönyvtárban

Olvasni nemcsak hasznos, hanem kimondottan jó időtöltés is, különösen akkor, ha kellemes környezetben tehetjük. Mint például a szépen felújított gyermekkönyvtárban. Ide varázsoltak mesebirodalmat kedd délután az apróságoknak.

Győr+ 2023.06.17.

Nagy nyári könyves kihívás gyerekeknek

Szeretsz olvasni? Szereted az izgalmas kihívásokat? Ha szívesen játszanál a győri könyvtárral, vegyél részt a Nagy Nyári Könyves Kihíváson! 12 kategóriából választhatsz! Olvass el legalább három könyvet! Minden kategóriához egy könyv tartozhat!

Győr+ 2023.06.12.

Nyári könyves kihívás: olvasásra és játékra fel!

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér nyári könyves kihívása azoknak szól, akik szeretnek olvasni és játszani is. Megadott kategóriákból egy-egy könyvet lehet elolvasni, a kihívás június 10-től szeptember 20-ig tart.

Hirdetés