Címke: olasz bajnokság
Hirdetés
Győr+ 2024.01.16.

De Rossi ült le az AS Roma kispadjára

Mint azt korábban mi is megírtuk, az olasz AS Roma labdarúgócsapata azonnali hatállyal felmentette a munkavégzés alól a portugál sztáredzőt, José Mourinhot és stábját. Délután az is kiderült, hogy a megüresedett kispadot a klub korábbi legendás játékosa Daniele De Rossi veszi át.

HAK 2024.01.16.

José Mourinho már nem az AS Roma edzője

Az AS Roma a hivatalos honlapján jelentette be, hogy José Mourinho és stábja azonnali hatállyal elhagyják a klubot. Az új edzőről és segítőiről később számolnak be a Farkasoknál.

Győr+ 2022.05.19.

A Milan és az Internazionale küzd a bajnoki címért

Először számol be egyszerre több platformon is élőben egy kiemelt eseményről a Sport TV. Az olasz bajnokság aranyérméről döntő két találkozóról a Sport2 műsorán körkapcsolás keretében számol be a tévétársaság, míg az AMC Mikro nevű ingyenes alkalmazáson először fut egyszerre magyarul két élő stream, ugyanis a Sassuolo-Milan és az Internazionale-Sampdoria mérkőzést megszakítás nélkül, teljes hosszában, csak ezen a platformon közvetítik – közölte egy csütörtöki, a Media1-hez eljuttatott közleményében a csatornát működtető AMC International.

Hirdetés