A Milan és az Internazionale küzd a bajnoki címért

Fotó: depositphotos
Győr+
2022.05.19. 15:49

Először számol be egyszerre több platformon is élőben egy kiemelt eseményről a Sport TV. Az olasz bajnokság aranyérméről döntő két találkozóról a Sport2 műsorán körkapcsolás keretében számol be a tévétársaság, míg az AMC Mikro nevű ingyenes alkalmazáson először fut egyszerre magyarul két élő stream, ugyanis a Sassuolo-Milan és az Internazionale-Sampdoria mérkőzést megszakítás nélkül, teljes hosszában, csak ezen a platformon közvetítik – közölte egy csütörtöki, a Media1-hez eljuttatott közleményében a csatornát működtető AMC International.

Sport2-n már 17:30-tól elkezdik a „bajnoki döntő” felvezetését, majd 18 órától körkapcsolás keretein belül, Méhes Gábor (Sassuolo-Milan) és Szaniszló Csaba (Internazionale-Sampdoria) kommentálásával számolnak be az utolsó forduló két találkozójáról.

A Milan és az Inter rajongóit sem szeretnék megfosztani attól, hogy kedvenc csapatuk idénybeli utolsó meccsét élőben, megszakítás nélkül végignézhessék.

Bár korábban még sosem sugároztak egyszerre két élő sporteseményt élőben az AMC Mikrón, a helyzetre való tekintettel azonban előrehozták az eredetileg az őszre tervezett premiert. Így aki 18 órakor elindítja telefonján az említett applikációt, választhat, hogy a Sassuolo-Milan vagy az Internazionale-Sampdoria összecsapást követi élőben, ingyenesen.

A bajnoki ünneplést, illetve a mérkőzésekhez kapcsolódó elemzéseket a Sport2-n mutatják élőben, Takács Rita műsorvezető mellett a Sport TV két szakértője, Kéri András és Várhidi Péter főszereplésével.

Kapcsolódó témák: #labdarúgás | #olasz bajnokság |