Címke: Oktoberfest
Hirdetés
Fotó és szerző: Győr+ Média 2023.10.17.

Oktoberfest az Audi iskolában

Idén már ötödik alkalommal rendezték meg az Oktoberfestet a győri Audi Hungaria Iskolaközpontban.

Szigeti Sándor 2023.09.29.

Oktoberfest Győrben

Habos sörünnep zajlik Győrben! Tíz vendéglátóhely ugyanis összefogott, és elhatározták, hogy a híres müncheni Oktoberfest mintájára közösen megcsinálják a győri oktoberfestet.

Szerző és fotó: Szigeti Sándor 2023.09.17.

Sörünnep: megkezdődött a győri Oktoberfest!

Kiváló csapolt sörökkel, roppanós bajor kolbásszal és jó hangulattal kezdődött meg szombaton délután az első győri Oktoberfest, amelyhez tíz vendéglátóhely csatlakozott az idei évben.

Szerző és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.09.12.

Győrben is lesz Oktoberfest

Az utóbbi időben példaértékű összefogás zajlik a belvárosi vendéglátóhelyek körében. Épp csak kezdik megismerni és megszeretni a győriek a Radó Matinét, az ősz beköszöntével máris egy újabb kezdeményezéssel kedveskednek a vállalkozók, ez alkalommal kifejezetten a sörkedvelőknek.

Győr+ 2023.09.05.

Oktoberfest Kismegyeren

Különleges rendezvényre kerül sor Kismegyeren október 14-én, 10 órától. Müncheni mintára Oktoberfestet tartanak, az eseménynek a Szobor rét ad otthont. Színes, ingyenes programok várják az érdeklődőket.

Németh Boglárka 2022.10.20.

Oktoberfest a győri Audi iskolában

Bajor hangulat, testes sörök és ízletes ételek jellemezték az Oktoberfesztet, amit az Audi Hungária Iskolaközpont szervezett a napokban. A programot negyedik alkalommal hívták életre, ezúttal, több mint ezer szülő, gyermek és nagyszülő élvezhette a fesztiválhangulatot.

Hirdetés