Címke: Oktatás
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2024.07.10.

Felnőttképzés: ingyenes és egyre népszerűbb

Minden 16. életévét betöltött személy részt vehet a felnőtteknek meghirdetett képzéseken, ráadásul a Győri Szakképzési Centrum intézményeiben az első két szakma megszerzése ingyenes.

J. Kovács Andrea 2024.07.08.

Nyári mesterkurzus a diaszpórában tanítóknak

A világ tíz országából érkeztek pedagógusok a Széchenyi Egyetem Apáczai Karának ma kezdődő nyári mesterkurzusára. Az előadások és gyakorlati tevékenységek a 21. század oktatási kihívásaira is felkészítik a hétvégi magyar iskolákban oktatókat. A programra azok jelentkezhettek, akik korábban már elvégezték a két féléves szakirányú továbbképzést.

Győr+ 2024.07.07.

Megkezdődött az orvostanhallgatók nyári gyakorlata

A győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház minden évben jelentős számban fogad orvostanhallgatókat nyári szakmai gyakorlatra. Idén összesen 169 főt fogadnak, az első érkezők közül 51-en a keddi napon beállítási programukon vettek részt. A hallgatókat az intézmény vezetése köszöntötte – közölte a PAEOK a közösségi oldalán.

Győr+ 2024.07.05.

Elbúcsúztak az érettségiző audis diákok

Egy végzős diák életében az érettségi bizonyítványosztás és a ballagás nagyon komoly mérföldkőnek számít, hiszen a középiskolás évek befejeztével, már a nagyvilág vár a fiatalokra.

Győr+ 2024.07.05.

Újabb történelmi mérföldkő a győri egyetem életében

A győri Széchenyi István Egyetem és a Magyar Biztosítási Tanácsadók Szövetségének együttműködésének köszönhetően 47 hallgató vehette át a két féléves biztosítási és pénzügyi szaktanácsadó képzés sikeres elvégzését tanúsító oklevelet.

Győr+ 2024.07.03.

Kiegyensúlyozott tanév zárult

Az általános- és a középiskolákban is jó tanévet sikerült lezárni, így értékelte az elmúlt időszakot Horváth Péter.

Győr+ 2024.06.28.

Szakmai csúcson a Gábor László Iskola

Számos díjjal gazdagodtak idén a Gábor László Építő-és Faipari Szakképző Iskola tanulói, akik nem csak a szakmai, de a közismereti versenyekben is taroltak.

J. Kovács Andrea 2024.06.26.

Az Év felfedezettjei a kreatív technikum diákjai

Tartalmas és sikeres tanévet zárt a Győri SZC Sport és Kreatív Technikum. Diákjaik a Magyar Divat és Design Ügynökség, a Startup Campus, valamint a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum által meghirdetett országos versenyen első helyezést értek el.

Győr+ 2024.06.21.

Sikeres tanévet értékelt a Kölcsey                   

Feladatokkal és kihívásokkal teli tanévet zár a Kölcsey Ferenc Általános Iskola, erről beszélt Híradónknak az intézmény igazgatója. Csüdömné Szalai Judit kiemelte, rengeteg kitűnő bizonyítvány született és a beiskolázás is remekül sikerült, szinte minden végzőst az első helyen megjelölt intézménybe vettek fel.

Hirdetés