Hirdetés
Címke: Oktatás
Hirdetés
MTI 2020.08.10.

A legtöbb gólyatábort megtartják

A felsőoktatási intézmények többsége megtartja a gólyatáborát - mondta a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának (HÖOK) sajtófőnöke hétfőn a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

MTI 2020.08.08.

Még egy napig lehet jelentkezni

Még egy napig, vasárnap éjfélig lehet jelentkezni a pótfelvételi eljárásban meghirdetett, szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre.

Szabó Csilla 2020.08.07.

Book-kanj ránk!

Augusztus utolsó hetében a Széchenyi István Egyetem gyermekfelügyeletet biztosító tábort indít, ahová az ovisokat és a kisiskolásokat várják. Az Egyetemi Könyvtár és az Egyetemi Szakszervezet szervezésében korosztályukhoz és érdeklődésükhöz illeszkedő érdekes és hasznos programokban lesz részük a táborozóknak a Book-kanj ránk! héten.

mti 2020.08.06.

Megkezdődött a tankönyvek kiszállítása

A kormány döntése értelmében 2020 szeptemberétől minden nappali tagozatos diák, csaknem 1,2 millió tanuló ingyenes tankönyvellátásban részesül. A tankönyvek kiszállítása ma kezdődött meg.

Némedi-Tóth Zsófia 2020.08.06.

Széchenyi István Egyetem megtartotta országos pozícióját

Országosan a legnépszerűbb intézmények közé tartozik a győri Széchenyi István Egyetem – erről tanúskodnak az idei felvételi számai. Az egyes szakokon a bekerülők átlagpontszáma jellemzően 330 és 400 között volt, ami jó alapot ad a minőség emeléséhez.

Zombai- Kovács Ákos 2020.08.05.

Hibrid tanítással indulhat az év

A hagyományos és a távoktatást ötvöző hibrid oktatásra kell felkészülni szeptembertől, ezt mondta a Győr Plusznak a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke.

Sándor Szigeti 2020.08.04.

Vasárnapig lehet jelentkezni a pótfelvételire

A Széchenyi István Egyetem képzési palettájáról az idei pótfelvételi eljárásban több mint hatvan szak közül válogathatnak az érdeklődők, akik államilag támogatott formában akár angol nyelvű képzésre is jelentkezhetnek augusztus 9-én éjfélig.

MTI 2020.08.03.

Több mint százezren kaptak diplomát

A közleményben emlékeztettek, a gazdaságvédelmi akcióterv első intézkedései között szerepelt, hogy akik augusztus 31-ig záróvizsgát tettek vagy tesznek, nyelvvizsga nélkül is megkaphatják diplomájukat.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat