Hirdetés
Címke: Oktatás
Hirdetés
Győr+ 2022.06.30.

„Nekünk az ember, a család a legelső”

Az alpolgármesteri vizit csütörtöki vendége dr. Pergel Elza volt. A Győr+ Rádió reggeli műsorában szó esett arról, ki mennyi időt töltött el egy munkahelyen, hogy lehet kikapcsolódni és több aktuális téma is előjött.

Havassy Kata 2022.06.29.

Rangos konferenciadíjat kapott az egyetemi oktató

Európa legrangosabb menedzsmentkonferenciáját, a European Academy of Managementet (EURAM) az idén Svájcban, a Zürichi Alkalmazott Tudományok Egyetemén rendezték. A jeles eseményen dr. Szabó Zsolt Roland, a győri Széchenyi István Egyetem Marketing és Menedzsment Tanszékének egyetemi docense a leginspirálóbb konferenciaközlemény díját vehette át.

HAK 2022.06.25.

Városrendészek jártak a győri iskolában

Aggodalomra azonban semmi ok, meghívásra érkeztek városrendészek a Gyárvárosi Általános Iskolába, ahol a gyermekek örömmel ismerkedtek meg a munkájukkal és szolgálati járművükkel.

Győr+ 2022.06.18.

A legtehetségesebb gyakorlósokat ünnepelték

Az elmúlt tanévben elért, országosan is kiemelkedő eredményeik miatt ünnepélyes keretek között köszöntötték a Széchenyi István Egyetem Gyakorló Iskola legtehetségesebb tanulóit és pedagógusait a napokban.

Havassy Anna Katalin 2022.06.12.

Vakáció!

Már csak pár betű hiányzik a táblákon...

J. Kovács Andrea 2022.06.08.

Pedagógusokat és sportszakembereket díjaztak

Kiváló pedagógusokat és sportszakembereket tüntettek ki a Városházán. Ünnepi beszédében dr. Dézsi Csaba András polgármester arról szólt, hogy Győr iskoláit – ahol 27 ezer gyermeket oktatnak és nevelnek – a város értékének, nevezetességének tartja és szívesen mutatja meg az ideérkező vendégeknek.

Csollán Tamara 2022.06.05.

„Taní-tani”

A pedagógusnap mozgó ünnep, melyet minden év júniusának első vasárnapján - így idén 5-én, Pünkösdkor - ünneplünk. Ezen a napon a köznevelésben és a felsőoktatásban dolgozókat köszöntjük. Cikkünkben tanárnőként is tevékenykedő kolléganőnk pedagógusnapra írt jegyzetét olvashatják.

Győr+ 2022.06.01.

Varázspálca-díjat kapott a Péterfy Sándor Gimnázium

A tanév végére különleges programmal készült a Szurikáta Alapítvány: díjat alapított, hogy azokat a pedagógusokat, gyermekintézményekben dolgozókat jutalmazza, akik példamutatóan fogadták be és látják el a rájuk bízott 1-es típusú diabéteszes gyermeket.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat