Címke: ökölvívás
Hirdetés
Győr+ 2024.05.22.

Győri siker a Bornemissza Emlékversenyen

Az elmúlt napokban rendezték Egerben a 73. Nemzetközi Bornemissza Ökölvívó Emlékversenyt, ahová 19 ország nevezett 381 fővel, serdülő, junior és ifjúsági korcsoportban. Szerencsére győri siker is született.

Fodor László 2024.04.29.

Őri József 81 évesen is edzősködik

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy Őri József neve egybeforrt a győri ökölvívással. 1960-tól versenyzőként aratta sikereit, később edzőként, mai szóval menedzserként irányította városunk bokszéletét. A 81 éves tréner tanácsaira ma is szükség van, az újjáalakult Rába ETO ökölvívó szakosztálya elképzelhetetlen lenne nélküle.

MTI 2022.05.26.

Gerzsenyi István búcsúzott az Eb-től

A Győri Atlétikai Club versenyzője, a 71 kilogrammban szereplő Gerzsenyi István búcsúzott a jereváni férfi ökölvívó Európa-bajnokságtól.

MTI 2022.04.25.

Klicsko a visszatérésen gondolkodik

Volodimir Klicsko korábbi nehézsúlyú profi ökölvívó világbajnok fontolgatja a visszatérését, hogy megdöntse George Foreman rekordját – írja az MTI.

Szigeti Sándor 2022.03.21.

A negyeddöntő jelentette a végállomást

Két győztes mérkőzés után már az éremért bokszolhatott a horvátországi U22-es ökölvívó Európa-bajnokságon a győri színekben versenyző Gerzsenyi István.

MTI 2022.02.25.

Fegyvert ragadnak a Klicsko testvérek

Kész fegyvert ragadni Ukrajnáért az Oroszország ellen vívott "véres háborúban" Vitalij Klicsko a testvére, Volodimir oldalán, aki korábban szintén ukrán nehézsúlyú profi ökölvívó volt.

Szigeti Sándor 2022.01.26.

Győrben készül a brazil és a magyar bokszválogatott

Az Olimpiai Sportparkban készül ezekben a napokban a magyar és a brazil boksz válogatott. A mieink számára ez az utolsó válogatott összetartás a debreceni Bocskai-emlékverseny előtt, amely az elmúlt évek során Európa egyik legrangosabb amatőr viadalává nőtte ki magát.

Hirdetés