Hirdetés
Címke: ökölvívás
Hirdetés
MTI 2021.09.16.

Pénzdíjas lesz a verseny

A Nemzetközi Ökölvívó Szövetség (AIBA) bejelentette, hogy már idén pénzdíjas lesz a férfi világbajnokság.

MTI 2021.08.21.

Öt érmet nyertek a magyarok

Öten szereztek érmet a magyar csapatból a serdülőkorú ökölvívók szarajevói Európa-bajnokságán.

MTI 2021.08.01.

Ünneplés közben sérült meg egy ír ökölvívó

Aidan Walsh ír ökölvívó megnyerte negyeddöntőjét a tokiói olimpián, de az ünneplés során megsérült a bokája, ezért vissza kellett lépnie a férfi 69 kilogrammos kategória vasárnapi elődöntőjétől.

Győr+ 2021.07.24.

A magyaroknak nem indult jól az első nap

Az első napon a magyar idő szerint éjjel kezdődött küzdelmekben reggelig Szilágyi Áronon kívül minden magyar versenyző búcsúzott, de Valter Attila még versenyben van a kerékpárosoknál. - írja az m4sport.hu

MTI 2021.03.23.

Kokó főtitkár lett

Az olimpiai, valamint amatőr és profi világbajnok Kovács Istvánt nevezték ki a Nemzetközi Ökölvívó Szövetség (AIBA) főtitkárának.

MTI 2020.10.30.

Kialakult a döntő párosítása minden súlycsoportban

Minden súlycsoportban kialakult a döntő párosítása az ökölvívók Győrben zajló Papp László országos bajnokságának pénteki versenynapján, amelyen 31 párharcot rendeztek a finálékba jutásért.

Nagy Roland 2020.10.29.

Szombaton rendezik Győrben a boksz OB döntőit

Szerdán a selejtezőkkel kezdődött és szombaton 15 órától a döntőkkel zárul a Papp László Felnőtt Ökölvívó Magyar Bajnokság Győrben, az Olimpiai Sportparkban.

Fülöp Dóra 2020.08.13.

„Amikor azt hiszed, hogy meghaltál, még tele vagy energiával”

Az amatőr és profi világbajnok, olimpiai bronzérmes ökölvívó, mindenki „Madár”-ja aktív éveit követően 2017-ben került a Magyar Ökölvívó Szakszövetség élére, ahol később szakmai társelnökként folytatta a sportág támogatását. Munkája mellett mai napig rendszeresen látogatja az országban működő kisebb klubokat, hogy közös edzéssel, motivációs tréningekkel terelgesse a fiatalokat az ökölvívás irányába. Erdei Zsolttal beszélgettünk.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat