Címke: nyugdíj
Hirdetés
Győr+ 2024.02.12.

A napokban érkezik a 13. havi nyugdíj

A napokban érkezik a 13. havi nyugdíj. Februárban a nyugdíjasok az alapnyugdíjukkal együtt átlagosan több mint 460 ezer forintot kapnak kézhez. Csak a 13. havi nyugdíjra 449 milliárd forintot különítettek el az idei költségvetésben. Magyarországon a lakosság negyede idős ember, így mintegy 2 és félmillióan jogosultak nyugdíjra.

Győr+ 2024.01.19.

Orbán: Sűrű évre számíthatunk!

A Kossuth Rádió Jó reggelt Magyarország! című műsorába látogatott péntek reggel a miniszterelnök. Orbán Viktor beszélt a diplomáciai kapcsolatok fontosságáról, a pedagógusok béremeléséről, de a 13. havi nyugdíj is szóba került a közel fél órás találkozón.

MTI 2024.01.12.

Érkezik a hat százalékkal emelt nyugdíj

Hat százalékkal emelt nyugdíj érkezik pénteken a nyugdíjasokhoz, ami átlagosan havi 13 ezer forintos emelést jelent - közölte a kormányszóvivő a közösségi oldalán.

MTI 2023.12.26.

Hat százalékos nyugdíjemeléssel kezdődik az év

Hat százalékos nyugdíjemeléssel kezdődik a 2024-es év, a januári emeléssel átlagosan havi több mint 13 ezer forinttal lesz magasabb a nyugdíj a 2023 decemberinél - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium parlamenti államtitkára a Facebookra kedden feltöltött videóban.

MTI 2023.11.05.

Hamarosan érkezik a kiegészítő nyugdíjemelés

Jó hír a nyugdíjasok számára: hamarosan érkezik a kiegészítő nyugdíjemelés - mondta Nyitrai Zsolt, a miniszterelnök főtanácsadója a Facebook-oldalán vasárnap közzétett videóban.

MTI 2023.10.06.

Kihirdette a kormány a kiegészítő nyugdíjemelésről szóló rendeletet

Jó hír a nyugdíjasoknak: a korábbi bejelentéseknek megfelelően a kormány kihirdette a kiegészítő nyugdíjemelésről szóló rendeletet - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium parlamenti államtitkára a kabinet Facebook-oldalára pénteken feltöltött videóban.

Győr+ 2023.09.29.

Orbán Viktor: Fejsze kellett, de sikerült lefaragni az inflációt!

A Brüsszellel folytatott vitákról, a migrációról, de a nyugdíj kiegészítésről is kérdezte a Jó reggelt Magyarország! műsorvezetője Orbán Viktort pénteken, a Kossuth Rádióban. A gazdasági aktualitásokkal kapcsolatban a miniszterelnök úgy fogalmazott: Fejsze kellett, de sikerült lefaragni az inflációt, 2024 pedig a gazdasági növekedés visszaépítésének éve lesz.

Hirdetés