Hirdetés
Címke: nyugdíj
Hirdetés
MTI 2022.06.10.

Júliusban jön a nyugdíjemelés

Júliusban kapják meg az érintettek az évközi nyugdíjemelést - közölte Tállai András, a Pénzügyminisztérium államtitkára.

Németh Boglárka 2022.03.29.

A nyugdíjba vonuló óvodavezetőt köszöntötte az alpolgármester

Az Erzsébet Ligeti Óvoda Szivárvány tagóvodájának vezetőjét nyugdíjba vonulása alkalmából köszöntötte Radnóti Ákos alpolgármester kedd reggel. Etler Zsuzsanna 10 éve vezeti az intézményt, áldozatos munkáját Győr Város Ezüst Emlékérmével ismeri el Dr. Dézsi Csaba András polgármester, melyet az oklevél és egy csokor virág társaságában a körzet önkormányzati képviselője Radnóti Ákos adott át.

Zombai-Kovács Ákos 2022.02.04.

Jövő héten érkezik a dupla nyugdíj

A novemberi nyugdíjprémium és a januári nyugdíjemelés után érkezik a 13. havi nyugdíj. A kormány a járványhelyzet miatt döntött úgy, hogy még több támogatást szeretne adni az időseknek, ezért hozták előre a 13. havi járandóság kifizetését. Ebben a hónapban dupla nyugdíj érkezik, számolt be a Győr+-nak Simon Róbert Balázs, aki kiemelte, a győri érintettek is, akár postán, akár átutalással, de a jövő héten megkapják a juttatásukat.

MTI 2022.01.31.

Februárban érkezik a 13. havi nyugdíj

A novemberi nyugdíjprémium és a januári nyugdíjemelés után februárban érkezik a 13. havi nyugdíj - mondta a családokért felelős parlamenti államtitkár hétfőn, a Facebookon közzétett videóbejegyzésében.

MTI 2022.01.07.

Többféle pluszpénz is érkezik idén a nyugdíjasoknak

Ötszázalékos nyugdíjemelés, teljes összeget jelentő 13. havi juttatás, nyugdíjprémium - Tállai András közlése szerint a jelenlegi állás szerint ezekkel mindenképpen számolhat idén a két és fél millió, nyugdíjban és nyugdíjszerű ellátásban részesülő személy.

Győr+ 2021.12.10.

Orbán: “A hullám csúcsán vagyunk!”

Pénteki szokásoknak megfelelően a Kossuth Rádió vendége volt Orbán Viktor. A miniszterelnök a nyugdíjakról, a bevándorláspolitikáról, de a jelenlegi járványhelyzetről is beszélt a reggeli műsorban.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat