Címke: nyaraló
Hirdetés
Győr+ 2023.04.11.

Változás a nyaralópiacon: kivételes helyzetben a Balaton és a Tisza-tó

Az előzetes várakozásoknak megfelelően a nyaralópiacon is jelentősen csökkent a kereslet, de vannak kivételek, ilyen a Balaton és a Tisza-tó környéke - áll az ingatlan.com legfrissebb elemzésében, amely a tavaszi szezon indulása apropóján ismerteti, hogy miként alakult az elmúlt időszakban a nyaralók iránti érdeklődés, mekkora kínálatra számíthatnak a vevőjelöltek, egyúttal bemutatja a legfrissebb kínálati árakat is.

Győr+ 2022.04.07.

Luxuscikké váltak a nyaralók

A bizonytalanabbá váló gazdasági helyzet miatt a vevőjelöltek könnyebben lemondanak a nyaralóvásárlásról - derül ki az ingatlan.com legújabb elemzéséből, amely több mint 50 ezer hirdetés alapján bemutatja a nyaralók iránti kereslet alakulását. Az összeállításból az is kiderül, hogy mennyivel drágultak a Balatonnál, a Velencei-tónál és a Tisza-tónál elérhető nyaralók és lakóingatlanok.

Németh Boglárka 2021.07.22.

Olcsóbb albérletek, drágább nyaralók

A koronavírus utóhatásaként Győrben és környékén drágultak a nyaralók, az albérletek ára viszont csökkent. Erről Balogh László, az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője beszélt a Győr+ Médiának.

Hirdetés