Címke: Novák Katalin
Hirdetés
MTI 2024.01.30.

Szarajevóba látogatott Novák Katalin köztársasági elnök

Szarajevóba látogatott Novák Katalin köztársasági elnök, kedden a bosznia-hercegovinai államelnökség tagjaival találkozott, majd megbeszélést folytatott Borjana Kristóval, a bosznia-hercegovinai miniszterek tanácsának elnökével.

MTI 2024.01.01.

Novák Katalin: várakozással, reménységgel telve állunk 2024 küszöbén

Várakozással, reménységgel telve állunk 2024 küszöbén, bízva abban, hogy megújult energiával, életerővel, lendülettel láthatunk feladatainkhoz - mondta Novák Katalin köztársasági elnök a közmédia által közvetített újévi köszöntőjében, a Himnusz elhangzása után hétfőn.

MTI 2023.11.11.

Pannonhalma bencés monostora a keresztény Európa védőbástyája

Pannonhalma bencés monostora a keresztény Európa védőbástyája - hangsúlyozta Novák Katalin köztársasági elnök szombaton, megnyitva a Szent Márton-bazilika újjáépítésének és felszentelésének 800. évfordulója alkalmából kezdődő emlékévet.

MTI 2023.09.27.

Novák Katalin: a gyermekvállalás menti meg a világot

A gyermekvállalás menti meg a világot - hangoztatta Novák Katalin a Brigham Young University, az Egyesült Államok egyik vezető egyetemének diákjai előtt tartott előadásában kedden az Utah állambeli Provo városban.

MTI 2023.09.17.

Novák Katalin államfő vezeti a magyar delegációt

Novák Katalin köztársasági elnök vezeti a magyar delegációt, amely részt vesz az ENSZ-közgyűlés 78. ülésszakának általános vitáján, ahol az államfő fel is szólal. Egyesült államokbeli tartózkodásán az államfő egyeztet Texas, Utah és Montana kormányzójával is - közölte a Sándor-palota vasárnap az MTI-vel.

Hirdetés