Címke: nőiesség
Hirdetés
Ihász Nóra 2023.11.30.

Erő és nőiesség egyetlen mozgásformában – Így változunk a rúdsporttal

Szinte mindannyiunknak vannak kisebb-nagyobb bizonytalanságaink a testünkkel, testképünkkel kapcsolatban. A szerelemsport megtalálása viszont óriási muníciót adhat ahhoz, hogy ne csak az izmaink és hajlékonyságunk fejlődjön, hanem az önértékelésünk is. Jelinkó Lindával, Győr egyik népszerű mozgásközpontjának vezetőjével erről, a sporthoz fűződő saját kapcsolatáról és a Vertical Spin Sportegyesület nem mindennapi eredményeiről beszélgettem.

P. Csapucha Adrienn 2023.11.10.

Pink és Szóda: A kirobbanó női inspiráció

Vettél bérletet? Még nem, majd holnap! Ugye ismerősek ezek a mondatok, pedig csak rajtunk múlik, hogy az énidőt mire használjuk, vagy, hogy egyáltalán kialakítunk-e énidőt a sűrű hétköznapok zűrzavarában. A Pink és Szódában két gyönyörű, sikeres, inspiráló hölgyet láttunk vendégül, akik életük minden szakaszában megélték és megélik nőiességüket, ami nagyrészt a sportnak is köszönhető.

Győr+ 2023.03.10.

Pink és Szóda: A nőben rejlő erő

A napokban, egészen pontosan március 8-án kiemelt figyelmet kaptak a hölgyek, hiszen 1917 óta, Magyarországon pedig 1948 óta tartjuk ezen a napon a nőnapot. A Pink és Szóda harmadik adásában a jeles esemény apropóján a nőiességről és a női szerepekről beszélgettek a műsorvezetők Zobák Júlia lélekmentorral, és Horváth M. Lilla balettművésszel.

Győr+ 2023.03.10.

Megélni a nőiességünket!

Nőnek lenni jó - tudják ezt a szebbik nem képviselői, így például a két ízig-vérig nő, Zobák Júlia valamint Horváth M. Lilla is. A lélekmentor és a balettművész a Pink és Szóda harmadik adásában vendégeskedik, a műsorban pedig mi másról esne szó, mint a nőiességről, a női szerepekről és arról, pontosan miért is jó nőnek lenni.

Hirdetés