Címke: németh zoltán
Hirdetés
Győr+ 2024.06.03.

Dr. Dézsi Csaba Andrásnak van csak jövőképe

Ha az elődeink nem gondolkodtak volna nagyban, akkor Győr most nem lenne ennyire erős gazdasági és kulturális központ. Fontos, hogy egy városvezető a napi feladatok ellátása mellett se hanyagolja el a város jövőképével való foglalkozást, ami független attól, hogy épp milyen pénzügyi lehetőségek állnak rendelkezésre. Az általános világgazdasági nehézségektől függetlenül tervezni muszáj, hiszen, ha – legalább a szomszédunkban – végre újra béke lesz és jobb idők jönnek, akkor kellenek a tervek, különben nem lesz lehetőség fejlesztések indítására – mondta lapunknak Németh Zoltán, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Közgyűlés elnöke.

Győr+ 2024.05.26.

Németh Zoltán: Aki nem látja a problémákat, az megoldani sem tudja azokat

Dézsi egy bátor politikus, hosszú idő után az első városvezető, aki mer beszélni a problémákról. Míg az elődei leginkább a szőnyeg alá söpörték azokat, addig ő felteszi az asztalra, hogy lássuk tisztán, mivel kell szembenéznünk – erről beszélt lapunknak Németh Zoltán, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Közgyűlés elnöke.

MTI 2024.04.28.

Napjainkban is szükség van keresztényi értékekre

Napjainkban is szükség van keresztényi értékekre - hangoztatta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára vasárnap a Győr-Moson-Sopron vármegyei Fertőszéplakon.

Győr+ 2024.04.28.

Késlekedés, elvesztegetett idő volt Borkai utolsó négy éve: ezért nincs ötödik híd a Mosoni-Dunán

Sok információ kering és elindult a vádaskodás az elmúlt időszakban a „Modern Városok Program” végrehajtásáról, ezért ahhoz, hogy „ítéletet” mondhassunk erről, fontos, hogy megértsük az egész program logikáját – mondja Németh Zoltán, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei közgyűlés elnöke. A program Győrbe 2017-ben ért el, a kiírt projektek nagy része végül nem, vagy nem úgy valósult meg, ahogy eltervezték.

Győr+ 2024.04.16.

„Tegyük helyre a pénzügyeket!”

Németh Zoltán, a Győr-Moson-Sopron vármegyei közgyűlés elnöke reagált Borkai Zsolt többször hangoztatott kijelentéseire, amelyek annak lemondásakor a költségvetési helyzetről szóltak. Németh Zoltán kiemelte: fontosnak tartja, hogy tényadatokat közöljön az ügyben.

Győr+ 2023.09.29.

Vásárcsarnok épült Nagyszentjánoson

Vásárcsarnok épült Nagyszentjánoson. A beruházás a település központi részén valósult meg, célja a településen és a környéken élő kistermelők számára egy árusító hely létrehozása volt. A beruházás teljes költsége 258,94 millió forint volt.

Mireider Máté 2023.06.14.

Egy módja van a kábítószer elkerülésének: ha ki sem próbáljuk azt!

Drogprevenciós napot tartottak a Barátság-parkban. A 35. kábítószerellenes világnap alkalmából szervezett eseményen száz középiskolás vett részt, a programokat pedig Győr-Moson-Sopron Vármegye Önkormányzata, az Europe Direct Győr-Moson-Sopron, a vármegyei rendőr-főkapitányság, valamint a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Színes Fogadó Tér Szenvedélybetegek Integrált Intézménye szervezte.

Hirdetés