Címke: nagytakarítás
Hirdetés
Győr+ 2023.09.30.

Őszi nagytakarítás Révfaluban

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. dr. Fekete Dávid és Takács Krisztián önkormányzati képviselők kérésére és támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet. A hulladékot, a lomokat október 7-én 8 és 16 óra között lehet leadni a Széchenyi híd lábánál található aszfaltos parkolóban (Dózsa György rakpart).

GYHG 2023.07.08.

Nyári nagytakarítás Szigetben és Pinnyéden

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Szeles Szabolcs alpolgármester, önkormányzati képviselő kérésére és támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal.

Győr+ 2023.06.17.

Nyári nagytakarítás Nádorvárosban a polgármesterrel

Nagy sikere van városszerte a kihelyezett, szelektív hulladékgyűjtő pontoknak. A sorozat szombaton 16 óráig Nádorvárosban várja a győrieket a volt Komszol telephelyre, ahol ingyenesen megszabadulhatnak feleslegessé vált holmijaiktól az érdeklődők. A reggeli órákban az akció kezdeményezője, dr. Dézsi Csaba András is a helyszínre látogatott.

Szerző és fotó: GYHG 2023.03.05.

Tavaszi nagytakarítás

A tavasz beköszöntével egyre többen teszik rendbe udvarukat, portájukat, házukat vagy lakásukat. A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. az általa üzemeltetett hulladékudvarokban várja a lakosságtól származó, rendrakás során összegyűlő lomokat.

Győr+ 2022.09.23.

Belvárosi nagytakarítás

Kihelyezett hulladékudvar várja a belvárosban élőket szeptember 24-én szombaton 8 és 16 óra között. Most díjmentesen megszabadulhat feleslegessé vált dolgaitól a GYHG kihelyezett szelektív hulladékgyűjtő pontján a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Kar udvarán (Liszt Ferenc utca 42.) Megközelítés a Schwarzenberg utca felől.

Hirdetés