Hirdetés

Belvárosi nagytakarítás

Győr+
2022.09.23. 11:22

Kihelyezett hulladékudvar várja a belvárosban élőket szeptember 24-én szombaton 8 és 16 óra között. Most díjmentesen megszabadulhat feleslegessé vált dolgaitól a GYHG kihelyezett szelektív hulladékgyűjtő pontján a Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Kar udvarán (Liszt Ferenc utca 42.) Megközelítés a Schwarzenberg utca felől.

Hirdetés

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., dr. Fekete Dávid és Takács Krisztián önkormányzati képviselők kérésére és támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal. Itt elhelyezhet elektronikai, fém, papír, műanyag hulladékot, nyesedéket, építési törmeléket, csomagolóanyagokat, bútorokat, berendezési tárgyakat. Kivételt képeznek a veszélyes hulladéknak számító anyagok. A hulladék elhelyezéséhez vigye magával korábban kiadott Győr kártyáját, lakcímkártyáját és hulladékszámláját.

A Reptéri úti hulladékudvar ezen a napon zárva tart. A lomtalanítás a rendőrség és a Városrendészet biztosítása mellett zajlik.

Kapcsolódó témák: #hulladék | #nagytakarítás |
Hirdetés