Címke: munkavállalás
Hirdetés
Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.09.22.

Állásbörze: munka van bőven, meg érdeklődő is

Munkalehetőség van bőven és érdeklődő is rengeteg, rekord létszám, több mint 2000 ember járt pénteken az ETO Park Hotelban megrendezett Arrabona Állásbörzén. A program főszervezője a Győr Plusznak azt mondta, érezhetően komoly munkaerőhiány van a hazai munkaerőpiacon, ezért egyre több cég és vállalkozás, harmadik világbeli dolgozókkal tölti fel a hiányzó létszámot. A magyar munkakeresők jó helyzetben vannak, mert még válogathatnak is a lehetőségek között, ahogy ezt a pénteki állásbörzén, meg is tették.

MTI 2023.02.28.

Magyarországon a nőpolitika a családpolitika része

Magyarországon a nőpolitika a családpolitika része és számos intézkedés biztosítja az anyák kiemelt szerepét - mondta Beneda Attila, a Kulturális Innovációs Minisztérium családügyekért felelős helyettes államtitkára az MTI-nek kedden egy uniós rendezvény kapcsán.

MTI 2022.07.22.

Több mint 17 ezer magyar dolgozik Burgenlandban

Magyarország szoros együttműködésre törekszik Ausztriával és azon belül Burgenlanddal, ugyanis számos kihívás megoldása csakis közösen képzelhető el - közölte a tárca tájékoztatása szerint pénteken Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Hirdetés