Címke: munkaerőpiac
Hirdetés
Mireider Máté 2024.04.27.

Kétszázmilliárd forintot ad a kormány a fiatal munkavállalóknak

Április 15-től lehet jelentkezni az Ifjúsági Garancia Plusz programra – közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium. A projekt célja a fiatalkori inaktivitás megelőzése, illetve a 30 év alattiak foglalkoztatásának elősegítése, 2029-ig mintegy 84 ezer munkanélküli és inaktív fiatal munkaerőpiaci beilleszkedése valósulhat meg.

MTI 2024.04.26.

Egyre többen lépnek a munkaerőpiacra

A Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb adatai alapján a foglalkoztatottak száma 2024 márciusában 4,746 millióra bővült, vagyis 38 ezer fővel dolgoztak többen, mint egy évvel korábban.

MTI 2024.04.22.

Czomba Sándor: a tartós álláskeresők elhelyezkedését segítő inkubátor program indul

A támogatás három hónapja alatt akár 100 százalékos bértámogatás is igénybe vehető, ami 6 órás munkaidő esetén legfeljebb havi 200 ezer forintot jelent. A felvett munkavállaló ez alatt az időtartam alatt munkában maradást ösztönző juttatásban is részesülhet, melynek havi összege 53 ezer forint – áll a Nemzetgazdasági Minisztérium közleményében.

Mireider Máté 2024.01.13.

Gazdasági kihívásokról egyeztettek a megye legnagyobb cégei az Iparkamarában

Nagyszabású kerekasztal-beszélgetésen vettek részt a megye legnagyobb cégei a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamarában. A találkozón természetesen nagy hangsúlyt kapott az autóipar, de a munkaerőpiac általános kihívásairól is egyeztettek a cégek képviselői.

Arrabona Állásbörze 2023.09.19.

A hatékony önéletrajz titkai

Tanácstalan vagy, hogy milyen egy jó önéletrajz és az internetes útvesztőkben teljesen elvesztél? Nos, van egy jó hírünk! Segítünk, hogy eredményesebben indulhass harcba álmaid munkájáért!

Győr+ 2023.08.11.

Egyre több a filippínó „vendégmunkás”

A régióban működő vállalatoknak új alternatívákra van szüksége, mert a térségben továbbra sem enyhül a munkaerőhiány, nyilatkozta a Győr+ Médiának egy munkaerő közvetítéssel foglakozó cég vezetője.

Hirdetés