Hirdetés
Címke: munkaerőpiac
Hirdetés
Győr+ 2022.06.29.

Ezek a legnépszerűbb munkahelyek a pályakezdők körében

A Zyntern.com éves felmérése szerint a legnépszerűbb munkáltatók versenyét idén a Magyar Telekom Nyrt. nyerte a pályakezdők szemében. A dobogó második fokán a OTP Bank Nyrt., harmadikon pedig a Robert Bosch Kft. végzett.

Pécskai István 2022.06.24.

Erőforrástérkép: mindent a megyei munkalehetőségekről

Megjelent Győr-Moson-Sopron megye idei erőforrástérképe. A kiadvány célja, hogy bemutassa az aktuális gazdasági és munkaerőpiaci helyzetet. A térkép segít benne, hogyan tájékozódjunk a humánerőforrás-piacot meghatározó feltételekről – globális és lokális szinten egyaránt.

Győr+ 2022.06.17.

Célzott program segítségével jutottak munkához

Befejezéséhez közeledik Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának és konzorciumi partnereinek a helyi foglalkoztatás elősegítését célzó, európai uniós támogatással megvalósult projektje.

MTI 2022.06.14.

A munkáltatók 30 százaléka keres új munkaerőt

A következő negyedévben a magyarországi munkáltatók 30 százaléka jelezte, hogy a munkaerő-állományának növelésére törekszik, miközben csökkentést 17 százalékuk tervez - derül ki a ManpowerGroup kedden közzétett munkaerőpiaci előrejelzéséből.

Győr+ 2022.05.28.

Kismamák a munkaerőpiacon

Két helyszínen, két időpontban rendeznek szakmai beszélgetéseket arról, hogyan térhetnek vissza a kismamák a munkaerő-piacra.

Zombai-Kovács Ákos 2022.03.21.

ETO Park: új bérlők, új munkahelyek

Az új tulajdonosnak köszönhetően hamarosan új bérlők népesíthetik be az ETO Parkot, erről sajtótájékoztatón számolt be Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő, Hajtó Péter önkormányzati képviselő, valamint a WHB Csoport illetékese, Simon Csaba. Az első fecske egy modern élelmiszer áruház lesz az Élmény- és Szabadidőközpontban, amely a tervek szerint augusztus végén nyílik majd meg. Az áruházlánc már az ötödik győri boltját nyitja meg és csak az ETO Parkban közel 30 új munkahelyet teremt.

MTI 2022.01.18.

Folyamatosan nőnek a bérek

Folyamatosan nőnek a bérek, kétszámjegyű emelés sok helyen kalkulálható a versenyszférában is - hangsúlyozta Bodó Sándor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára az M1 aktuális csatornán kedden.

Győr+ 2022.01.11.

A SZE-n diplomázók számíthatnak a legmagasabb fizetésre

A győri Széchenyi István Egyetem legnagyobb kara a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar, amely gyakorlatorientált, piacképes tudást kínál hallgatóinak. Az itt megszerzett diploma értékéről árulkodnak a Diplomás Pályakövetési Rendszer adatai is, melyek szerint a pályakezdő, kereskedelem és marketing szakos közgazdászok közül a Győrben végzettek számolhatnak a legmagasabb fizetéssel, megelőzve az összes többi hazai felsőoktatási intézményt.

Győr+ 2021.12.06.

Győr a legélhetőbb magyar városok között

Nem feltétlenül azokban a városokban kell legmélyebben a zsebbe nyúlni egy lakás, illetve ház megvételéhez, ahol a legjobb élni – derül ki a Takarék Index alapján készített elemzésből. Azt vizsgálták, hogy az ország egyes járásai milyen feltételeket biztosítanak az ott lakóknak, hol nyújtják a legjobb szolgáltatást.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat