Címke: müfe
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.06.25.

Lovagok és solymászok az Aranyparton

Az év egyik leginkább várt három napja a Szent László Napok, amely minden korosztály számára színvonalas és tartalmas kikapcsolódást nyújt. Ennek megfelelően június 24-én szombaton is rengetegen voltak az Aranyparton, ahol egy kicsit mindenki visszacsöppenhetett a lovagkorba.

Zombai-Kovács Ákos 2023.06.24.

Látványos felvonulással indult a Szent László Napok

Pompás jelmezes felvonulással kezdődött az idei Szent László Napok Győrben. Miután a péntek esti fáklyás felvonulást a kedvezőtlen időjárás miatt törölték a programból, szombat délelőtt már az égiek is kegyeikbe fogadták a szervezőket és a résztvevőket. A korhű ruhákba öltözött lovasok és gyalogosok a belvárostól egészen a rendezvény központi helyszínéig, az Aranypartig vonultak.

P. Csapucha Adrienn 2023.04.13.

Fesztiválforgatag a folyók városában

Soha nem látott kavalkád veszi kezdetét Győrben. Egymást érik majd a különböző fesztiválok a folyók városában. A kulturális, művészeti és zenés forgatag sztárfellépőkkel és egyedi programokkal minőségi szórakozást nyújt majd mindenkinek. Mutatjuk, mi mindennel készül az önkormányzat a Győri Művészeti és Fesztiválközponttal karöltve!

Győr+ Média 2023.03.23.

Izgalmas és sűrű hónapok előtt áll a MÜFE Győr

Az elkövetkezendő hónapokban is különleges eseményeket szervez a Győri Művészeti és Fesztiválközpont (MÜFE), amelynek kiemelt feladata a város kulturális életét reprezentáló rendezvények lebonyolítása.

Mireider Máté 2023.02.26.

Nagyszabású húsvéti vásárra készülhetünk a belvárosban

Ingyenes belvárosi programsorozattal ünnepelhetjük a húsvétot városunkban. A részletekről a Győri Művészeti és Fesztiválközpont kommunikációs koordinátorával, Venesz Klauval beszélgettünk, aki egyben a rendezvény szervezője is.

Hirdetés