Címke: motorosok
Hirdetés
Győr+ 2023.06.23.

Vad motorosok segítettek a mentősöknek

Június 22. és 25. között Budapesten rendezik meg a 120 éves Harley-Davidson jubileumi fesztiválját, amire több ezer motoros érkezik a fővárosba. Feltehetően a rendezvényre jött az a két osztrák Harley-s is, akik egy szirénázó mentőautó közlekedését segítették tegnap délután a budai alsó rakparton.

Csollán Tamara 2023.05.19.

Veterán motorosok látogattak el az Audi Hungariához

Idén Magyarország biztosította a helyszínt a német NSU Blockmodell motoros találkozójának, melyet minden évben más-más helyszínen tartanak Németországban, valamint a környező országokban. A rendezvény, melynek keretében az Audi Hungaria vendégül látta a szenvedélyes oldtimer motorosokat, veterán NSU blokk-motorokat vonultatott fel a győri vállalat területén, ahol a vállalat munkatársai közelebbről is megcsodálhatták a járműveket. A résztvevők Németország különböző részéről, illetve Magyarországról érkeztek. A vendégeket Robert Buttenhauser, az Audi Hungaria motorgyártásért és járműhajtásokért felelős igazgatósági tagja fogadta, majd bepillantást nyerhettek az Audi Hungaria motor- és járműgyártási folyamataiba.

P. Csapucha Adrienn 2022.10.05.

Két keréken érkezett a segítség a kórházba

Négy ország motorosai gyűltek össze a HOG Four Rivers Chapter Hungary klubházának avatóján nemrégiben, ahol a résztvevők - követve hagyományaikat - jótékonykodást is szerveztek. Az ünnepi eseményen 700 ezer forint gyűlt össze, melyet hétfőn a Győri Kórházért Alapítványnak nyújtották át jelképesen az egyesület képviselői. A kórház a felajánlást az ápolásfejlesztésre fordítja.

Hirdetés