Címke: motiváció
Hirdetés
Füves Zsuzsa mentálhigiénés szakember, tréner, coach, tanácsadó 2024.05.14.

A visszajelzések hatalma

Nem is gondolnánk, hogy milyen fontosak a visszajelzések a kommunikációnkban. Legyünk vezetők, beosztottak, tanárok, diákok, vá-gyunk a visszajelzésekre. Amennyiben egy diák sikeres vagy éppen nem sikeres a tanulásban, csak az érdemjegy nem mindig ad kellő értékelést számára. A munkahelyen dolgozó kollégák szintén várják a visszajelzést a munkájukról a vezetőjüktől. Dicsérjünk? Hogyan? Kritizáljunk? Hogyan? Ismerjük meg a szendvics-technikát!

Herkely Ákos 2024.04.10.

Ilyen az igazi női csillogás!

Farkas Anikó és Simon-Gál Doroti, az Ani God Group média ügynökség szakemberei jártak ismét nálunk a Mélyvízben, akik a márciusi rendezvényük utóéletéről meséltek lelkesen, említve a jövőbeli terveket. A „Női Csillogás” című workshopon vendégül látták az érdeklődő hölgyeket előadásokkal, kiállítókkal, motiváció, önfejlesztés és még rengeteg témakörben.

Győr+ 2024.03.27.

Gyermekotthonban önkénteskedik az ukrán hallgató

Kitartó munkával nyert felvételt a Széchenyi István Egyetemre Makszim Dmitrovics Krat Stipendium Hungaricum ösztöndíjas ukrán hallgató, aki az intézmény ingyenes nyelvtanfolyamát is kihasználva megtanult angolul, hogy itt folytathassa tanulmányait. A háború elől családjával Magyarországra érkezett fiatal hamar megkedvelte Győrt, ahol otthonra talált szeretteivel.

Győr+ 2024.02.27.

Elnyert díja megerősítette a SZE indonéziai hallgatóját

Ahmad Faishal Wiradisuriát választották a Széchenyi István Egyetemen az Év nemzetközi hallgatójának a januárban megrendezett Egyetemi Díjátadó Gálán, a Győri Médiabálon. Az indonéz fiatal rendkívüli motivációt kapott a kitüntetés elnyerésével, ami további erőfeszítésekre ösztönzi.

Herkely Ákos 2024.02.05.

Akcióban a “jurtás anyuka”

Székely Szilda négy gyermekes családanya tisztelte meg a Magunk Közt műsorát vasárnap. Szilda egy igazán színes egyéniség a mai uniformizálódó világunkban. Kilenc éven át jurtában élt családjával. A „jurtás anyuka” elmesélte a miérteket, a motivációt és környezete ehhez kapcsolódó véleményét.

Németh Boglárka 2023.03.14.

Motiváció fiataloknak: Tomi Rocky előadása a Pálffyban

Előadást tartott a Pálffy Miklós Kereskedelmi Középiskolában Patkás Tamás paraúszó és dr. Dézsi Csaba András polgármester. A paraúszó saját élettörténetén keresztül mutatta meg azt a diákoknak, hogy honnan hová lehet eljutni, ha kitartóak vagyunk és hiszünk magunkban. Győr parasport nagykövetétől a polgármester is kérdezett, akinek szívügye, hogy olyan kiváló embereket mutasson be a város fiataljainak, akik valamilyen fogyatékossággal kell, hogy együtt éljenek, mégis példát mutatnak és világsikereket érnek el.

Hirdetés