Címke: motiváció
Hirdetés
Győr+ 2024.02.27.

Elnyert díja megerősítette a SZE indonéziai hallgatóját

Ahmad Faishal Wiradisuriát választották a Széchenyi István Egyetemen az Év nemzetközi hallgatójának a januárban megrendezett Egyetemi Díjátadó Gálán, a Győri Médiabálon. Az indonéz fiatal rendkívüli motivációt kapott a kitüntetés elnyerésével, ami további erőfeszítésekre ösztönzi.

Herkely Ákos 2024.02.05.

Akcióban a “jurtás anyuka”

Székely Szilda négy gyermekes családanya tisztelte meg a Magunk Közt műsorát vasárnap. Szilda egy igazán színes egyéniség a mai uniformizálódó világunkban. Kilenc éven át jurtában élt családjával. A „jurtás anyuka” elmesélte a miérteket, a motivációt és környezete ehhez kapcsolódó véleményét.

Németh Boglárka 2023.03.14.

Motiváció fiataloknak: Tomi Rocky előadása a Pálffyban

Előadást tartott a Pálffy Miklós Kereskedelmi Középiskolában Patkás Tamás paraúszó és dr. Dézsi Csaba András polgármester. A paraúszó saját élettörténetén keresztül mutatta meg azt a diákoknak, hogy honnan hová lehet eljutni, ha kitartóak vagyunk és hiszünk magunkban. Győr parasport nagykövetétől a polgármester is kérdezett, akinek szívügye, hogy olyan kiváló embereket mutasson be a város fiataljainak, akik valamilyen fogyatékossággal kell, hogy együtt éljenek, mégis példát mutatnak és világsikereket érnek el.

Hirdetés