Címke: Mobilis
Hirdetés
Győr+ 2023.12.05.

Miért legyünk mérnökök?

Szakmai gyakorlati óráinkat november 16-án a Mobilis Interaktív Élményközpontban töltöttük, részt vehettünk a pályaorientációs mérnöki témanapok egyikén. Mivel infokommunikációs hálózatépítő- és üzemeltető technikusnak tanulunk, így a program előadásai és bemutatói szorosan kapcsolódtak jelenlegi és a majd jövőben sorra kerülő tananyagunkhoz.

Győr+ 2023.11.28.

Ingyenes HUMDA-napok a Mobilis Interaktív Élményközpontban

Szerdától szombatig a győri Mobilis Interaktív Élményközpontban a számos helyi interaktív program mellett a Széchenyi Egyetemi Csoporthoz tartozó HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. is felejthetetlen élményekkel várja a családokat

Győr+ 2023.10.30.

Élményteli pályaorientáció

A Mobilis Interaktív Élményközpont és a Széchenyi István Egyetem pályaorientációs mérnöki témanapok keretében, élményszerűen mutatja be a természettudományokat, a mérnöki szakterületeket a pályaválasztás előtt álló diákoknak. A középiskolások olyan izgalmas témákkal ismerkedhetnek, mint a dróntechnológia, az űrkutatás és az autósport világa.

Szerző és fotó: Pécskai István 2023.09.29.

Játékzóna nyílt a Mobilisben

Tovább bővült a győri Mobilis Interaktív Élményközpont már eddig is gazdag repertoárja. A határokon átnyúló, szlovák-magyar INTERREG-pályázat segítségével úgynevezett Gamer Zone-t (magyarul: játékzónát) alakítottak ki az intézményben.

Pulai Sarolta 2023.08.22.

43 milliós támogatás tehetséggondozásra

A Selye János Diáklabor Hálózat kiépítése nevű projekt keretében több mint 1 milliárd forint támogatásból újulhat meg az országban összesen 24 középiskolai diáklabor.

P. Csapucha Adrienn 2023.06.05.

Mobilisben „menősködtek” a gyakorlósok

Innovatív pedagógiai fejlesztési projektet valósított meg a Mobilis Interaktív Élményközpont a Széchenyi István Egyetem Öveges Kálmán Gyakorló Iskolájával közösen. A gyümölcsöző együttműködés első tanéve hamarosan véget ér, így annak megkoronázásaként hétfőn egy élménynapot tölthettek a Mobilisben a gyakorlósok. A nap faültetéssel zárult, ahol elhangzott: a projekt fő célja az volt, hogy a leginnovatívabb és legmenőbb iskola legyen a Gyakorló.

Győr+ 2023.06.03.

A jövő elektromos buszaival ismerkedhettek a győriek

Családi napot szerveztek a Széchenyi István Egyetem mellett az elektromos közösségi közlekedés jegyében szombaton. A Mobilisben tartott ismeretterjesztő programok mellett KRESZ-park, kipróbálható és felfedezhető buszok várták a kilátogatókat.

Hirdetés