Hirdetés
Címke: miniszterelnök
Hirdetés
Győr+ 2022.07.15.

Orbán: az összefogás felé kell mennünk!

A miniszterelnök a Kossuth Rádió reggeli műsorában vendégeskedett péntek reggel. A beszélgetés során szólt a rezsicsökkentés módosításáról, de a katás vállalkozásokat érintő változásokról is.

MTI 2022.05.13.

Megnevezte a kormány minisztereit Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök a köztársasági elnök felkérésének eleget téve lefolytatta konzultációit a kormányalakításról, és megállapodott leendő kormányának minisztereivel a következő négy év közös munkájáról - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője pénteken.

Győr+ 2022.04.01.

Orbán: sűrűsödnek a felhők az égbolton!

A Kossuth Rádióba látogatott péntek reggel Orbán Viktor. A miniszerelnök a háborúról, annak gazdasági következményeiről, de a közelgő választásokról is beszélt a műsorban.

Győr+ 2022.03.15.

Orbán Viktor: ,,Erőre van szükség”

Legyen béke, szabadság és egyetértés - így mondták 1848-ban a márciusi ifjak -, és mindehhez ugyanarra a dologra van szükség: erőre - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a március 15-i díszünnepségen, a budapesti Kossuth téren kedden.

Győr+ 2022.01.21.

Orbán: szélsebesen terjed az omikron!

A koronavírus legújabb, omikron variánsáról, a migrációról, de a többi között a baloldal "támadásairól" is szó esett a Kossuth Rádió reggeli műsorában.

Győr+ 2021.12.10.

Orbán: “A hullám csúcsán vagyunk!”

Pénteki szokásoknak megfelelően a Kossuth Rádió vendége volt Orbán Viktor. A miniszterelnök a nyugdíjakról, a bevándorláspolitikáról, de a jelenlegi járványhelyzetről is beszélt a reggeli műsorban.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat