Címke: miniszterelnök
Hirdetés
Győr+ 2024.02.23.

Orbán: megfontolt döntésekre van szükség!

Hosszas egyeztetések után született döntés arról, hogy Sulyok Tamást jelöli a Fidesz-KDNP köztársasági elnöknek és erre a frakció is megadta a zöld lámpát – mondta Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök szólt arról is, hogy pedofil, vagy ahhoz kapcsolódó bűncselekményekhez kötődő ügyekben nincs pardon.

MTI 2024.02.08.

Orbán Viktor: pedofiloknak nincs kegyelem!

Pedofil elkövetők számára nincs kegyelem! - jelentette ki Orbán Viktor a közösségi oldalára csütörtökön feltöltött videóban, közölve, a kormány nevében alkotmánymódosító javaslatot nyújtott be, amely lehetetlenné teszi, hogy kiskorú gyermekek sérelmére elkövetett bűncselekmény esetén az elkövető kegyelmet kaphasson.

Győr+ 2024.01.19.

Orbán: Sűrű évre számíthatunk!

A Kossuth Rádió Jó reggelt Magyarország! című műsorába látogatott péntek reggel a miniszterelnök. Orbán Viktor beszélt a diplomáciai kapcsolatok fontosságáról, a pedagógusok béremeléséről, de a 13. havi nyugdíj is szóba került a közel fél órás találkozón.

Győr+ 2023.11.17.

Orbán: A szétcsúszás felé halad az EU!

Orbán Viktor is felszólalt a pénteken XXI. alkalommal megtartott Magyar Állandó Értekezleten. A kormányfő beszédében a migrációról és a háborúkról is szólt, majd nyomatékosította, hogy szerinte a szétcsúszás felé halad az unió.

MTI 2023.10.15.

Kínában tárgyal Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Pekingbe utazott, ahol részt vesz az Övezet és út fórum harmadik csúcstalálkozóján, valamint hivatalos tárgyalásokat folytat Kína vezetőivel - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár.

Győr+ 2023.09.14.

Orbán: „Magyarországon a nők tartják össze a családokat!”

„A család a biztonság záloga” a mottója az idei Demográfiai Csúcsnak, mely csütörtökön indult Budapesten. A rendezvényen Giorgia Meloni olasz miniszterelnök után Orbán Viktor is felszólalt, aki vázolta a hazai családpolitika eredményeit. A többi között elmondta: a tervek között szerepel a program továbbfejlesztése, így például a jövőben szeretnék ha a háromgyermekes édesanyák is szja-mentességet élvezhetnének.

Győr+ 2023.09.13.

Új családpolitikai intézkedéseket hoz a kormány

„Mit miért tesz a kormány?" címmel tart sajtótájékoztatót Gulyás Gergely, miniszterelnökséget vezető miniszter, és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. A szokásos, csütörtöki időpont helyett azért van szerdán a Kormányinfó, hogy az idei Demográfiai Csúcsról ne tereljék el a figyelmet.

Győr+ 2023.07.28.

Orbán Viktor: a multik árspekulánsként viselkednek

Orbán Viktor miniszterelnök két hét után újra élőben jelentkezett a Kossuth rádió reggeli műsorában. A beszélgetésben a tusnádfürdői beszédéről, az inflációról, az orosz–ukrán háborúról, valamint a migrációról is szó volt.

Győr+ 2023.06.30.

Orbán: a teljesítőképességünk határán vagyunk!

Rendhagyó módon, az uniós csúcsról, Brüsszelből jelentkezett be Orbán Viktor a Kossuth Rádió reggeli műsorában. A miniszterelnök a kötelező migrációs kvótáról, a háborúról és az Európai Unió költségvetési vitájáról is beszélt pénteken.

Hirdetés