Címke: mindenszentek
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.11.01.

Nem egy klassz program

Ami évről évre tényleg aggasztóbb: a temetőlátogatások nem csendes emlékezések, nem bensőséges pillanatok, hanem sokkal inkább harsány összejövetelek, társasági események.

Győr+ 2023.10.29.

Előzzük meg a Halottak napi tüzeket

Az elkövetkező napokban többen kilátogatnak a temetőbe, hogy megemlékezzenek elhunyt szeretteikről. Sokan otthon is mécseseket, gyertyákat gyújtanak. Ahhoz, hogy méltó módon emlékezhessünk meg, előzzük meg a tüzet a temetőben és otthon is.

Győr+ 2023.10.29.

GYHG: Ünnepi információk

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a cég működési területén a hulladékszállítás november 1-jén változás nélkül történik. A szolgáltatással érintett helyeken a megszokottak szerint reggel 6 órára kérik kitenni ürítésre a kukákat.

Győr+ 2023.10.27.

Kegyeleti ünnepek a győri temetőkben

A Mindenszentekhez és Halottak napjához kapcsolódó kegyeleti ünnepeket megelőzően a Győr-Szol Zrt. minden évben nagy figyelmet fordít a győri köztemetők felkészítésére. Az utolsó héten az üzemeltető megerősített létszámmal dolgozik a falevél összegyűjtésén, elszállításán.

Győr+ 2022.11.01.

Üzenet a halottaktól

Mindenszentek és halottak napja - az őszi ünnepkör fontos állomásai ezek a napok, az elmélyülés, a múlt megőrzésének és az elhunytakról való megemlékezés ideje.

Hirdetés