A Győr-Szol Zrt. ünnepi információi

Győr+ Fotó: Marcali Gábor
2023.10.27. 12:37

Mutatjuk az ügyfélszolgálatok, parkolók, piacok, sportingatlanok és köztemetők november 1-i nyitvatartási rendjét.

Hiba-és kárbejelentés, szolgáltatási hibabejelentő:

A Győr-Szol Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0-24 órában hívható.

Ügyfélszolgálatok:

November 1-én, szerdán a Győr-Szol Zrt. Orgona utcai, Jókai utcai és ETO Parkban lévő ügyfélszolgálati irodái egységesen zárva tartanak, a telefonos ügyfélszolgálat nem működik.

Parkolás:

November 1-én, szerdán a Jókai, a Révai, az Árpád, a Vásárcsarnok, a Dr. Petz Lajos és a Kodály parkolóházban, a Dunakapu mélygarázsban, valamint a Fürdő téri parkolóban folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni.

Utcai fizető parkolók:

November 1-én, szerdán Győrben a felszíni fizetőparkoló hálózat, valamint a Széchenyi István Egyetem P5 és P6 jelű fizetőparkoló zónájának beállói díjfizetés nélkül vehetők igénybe.

Piac és vásárcsarnok:

A győri vásárcsarnok november 1-én, szerdán zárva tart. Ezen a napon a Dunakapu téren sem tartják meg a szokásos piacnapot, nem lesz kereskedés. 

Sportingatlanok:

A Barátság Sportpark november 1-én, szerdán korlátozott nyitvatartással üzemel. A kiszolgáló létesítmény zárva lesz, míg a játszótér, a futópálya és a park további sporteszközei használhatóak. 

Köztemetők:

November 1-én, szerdán a Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és Koroncói úti köztemetők a nyitvatartási rendnek megfelelően egységesen 7 és 20 óra között látogathatóak. Minden győri köztemetőben 10 és 16:20 óra között gondnoki szolgálat működik, ennek köszönhetően távolról érkezők számára a sírhelyekkel kapcsolatos ügyintézés lehetősége biztosított lesz.

Kapcsolódó témák: #Győr-Szol Zrt. | #mindenszentek |