Címke: mentőakció
Hirdetés
MTI 2023.10.09.

325 embert menekített ki Izraelből a magyar légierő

A kormány mentőakciója keretében a magyar légierő az éjszaka folyamán három repülőgéppel összesen 325 embert, köztük 46 gyereket menekített ki Izraelből - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Budapesten.

MTI 2023.10.09.

Szijjártó: Több mint 200 magyart menekítettek ki Izraelből

A Külgazdasági és Külügyminisztérium és a Honvédelmi Minisztérium közös mentőakciója keretében a Magyar Légierő két repülőgépe 215 emberrel a fedélzetén elhagyta az izraeli légteret – közölte Szijjártó Péter a Facebook oldalán.

HAK 2023.02.10.

Kulcsár József és Lendon is segít a törökországi katasztrófánál

A Kulcsár Kutató-Mentőkutyás Szolgálat Alapítványt (KKMSZ) nem kell külön bemutatni a Győr+ Média olvasóinak, hiszen amellett, hogy számos alkalommal írtunk már róluk, rendszeresen segítenek a régióban eltűnt személyek felkutatásában. Kulcsár József és keresőkutyája Lendon is Törökországba sietett, hogy a többi magyar szakemberrel együtt mindent megtegyen a romok alatt rekedt emberekért.

MTI 2021.08.19.

Már Frankfurtban van az Afganisztánból kimentett 26 magyar

Csütörtök hajnalban megérkezett a németországi Frankfurtba az 26 magyar állampolgár, akiket Afganisztánból menekítettek ki repülőgéppel - jelentette be a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára budapesti sajtótájékoztatóján.

Hirdetés