Címke: ménfőcsanaki kézműves és termelői piac
Hirdetés
Venesz Klaudia 2024.05.25.

Felpezsdült az élet Ménfőcsanakon

Május utolsó hétvégéjén mindenki talál magának elfoglaltságot Ménfőcsanakon. Az időjárás kedvez a szabadtéri közösségi programoknak, de azoknak is, akik otthonukat tennék rendbe.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2024.03.21.

Dupla piac lesz Ménfőcsanakon

Dupla piac lesz a hétvégén, Ménfőcsanakon, erről a körzet önkormányzati képviselője számolt be a Győr Plusznak. dr. Laczkovits-Takács Tímea alpolgármester kiemelte, a helyi közösség részéről folyamatos az igény a termelői piacra, amit szombaton ismét megrendeznek. Ezúttal azonban Egészség-Piac is kiegészíti majd a kínálatot, amit a Bezerédj-kastélyban tartanak. Ingyenes szűrővizsgálatok és kísérőprogramok várnak mindenkit, reggeltől délutánig, közösségépítő és egészségmegőrző céllal.

Németh Boglárka 2023.04.28.

Tavaszi vásár és egészségpiac Ménfőcsanakon

Tavaszi vásárral, kézműves termékekkel várja az érdeklődőket az „Egy kosár hazai” névre keresztelt ménfőcsanaki piac. Szombaton a Bezerédj-kastély udvara ismét vásártérré változik.

Havassy Anna Katalin 2023.04.01.

Tavaszi hangulatban, örömmel vásároztak a ménfőcsanakiak

A Kisalföldön a tavasz mindig szeles, ehhez már hozzászokhattunk. Viszont az esőfelhőket is elfújta a szellő, így igazán kellemes időben, jó hangulatban és örömmel vettek részt a látogatók a Ménfőcsanaki Kézműves és Termelői Piacon. A kínálat érhetően a húsvét közeledtét is jelezte, s sokan szavaztak bizalmat a termelői finomságoknak és a kézműves termékeknek is.

Hirdetés