Címke: meglepetés
Hirdetés
Győr+ 2023.05.11.

Boldog születésnapot, Kolos!

Rendhagyó születésnapi meglepetésben volt része annak a győri kisfiúnak, akit a Győri-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai köszöntöttek fel a nagy napon!

Győr+ 2023.04.06.

Rendőrök várták a 7 éves fiút az iskolában

Milánt a 7. születésnapja alkalmából a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársa várta az iskolában, és a kisfiú rendőrautóval utazhatott otthonába.

Győr+ 2023.03.08.

Nőnapi cukiság: Győrben osztogatott virágot két bácsi

Nőnap alkalmából virágot osztogatott a hölgyeknek két idős bácsi a győri vásárcsarnok előtt. A szívet melengető cselekedetről fotó is készült, amelyet a ,,Győrben láttam, hallottam! :)" című Facebook-csoportban osztottak meg.

Földvári Gabriella | Fotó: O. Jakócs Péter 2023.03.07.

Virágot a virágnak

Segítséget nyújtunk azoknak a férfiaknak, akik nem pontosan tudják, hogy milyen virággal lepjék meg hölgyismerősüket, mielőtt megvennék a legolcsóbb „gazt”.

J. Kovács Andrea 2022.12.19.

Szemét helyett élményt adjunk!

Lajtmann Csabával, a Reflex Környezetvédő Egyesület elnökével a természetbarát, ökotudatos ünneplésről beszélgettünk.

Győr+ 2022.10.11.

Születésnapi meglepetés: rendőrautó vitte iskolába Ábelt

Ábel arról álmodozott, hogy egy különleges napon rendőrautó viszi haza az iskolából. Ez az álma most teljesült. Az aranyos történetet a GYMS MRFK Bűnmegelőzési és Balesetmegelőzési Portál tette közzé a Facebookon.

Németh Boglárka 2022.07.07.

GYHG-meglepetés: kukásnak állhatott a három éves Patrik

Nem mindennapi meglepetésben lehetett része csütörtökön a 3 éves Reider Patriknak. A kisfiú rajong a szelektív hulladékgyűjtésért, a kukásautót pedig az ablakból szokta szemlélni. Szülei a közösségi oldalon keresztül egy kommentben jelezték kisfiúk legfőbb vágyát, aki nem is számított arra, hogy személyes meghívást kap az egyik hulladékudvarba.

Hirdetés