Címke: meglepetés
Hirdetés
Szöveg és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.12.06.

Mikulások kétkeréken

A Hobbikerékpárosok Országos Klubja győri egyesülete megalakulása óta nagy hangsúlyt fektet a jótékonykodásra. A Bringás Mikulások főleg a nagycsaládosok ünnepét szeretnék könnyebbé és szebbé tenni. A biciklisek két helyszínen gyűjtik az adományokat, aminek egy részét kedden átadták, a többit pedig Máltai Szeretetszolgálatnak és a Katolikus Karitásznak továbbítják még karácsony előtt.

Győr+ 2023.12.03.

Nem szánon, de Szentivánon robogtak a motoros Mikulások

A várakozás időszaka a december, a gyerekek izgatottan készülnek az ősz szakállú fogadására, és arra, hogy a Mikulás meglepetéssel töltse meg a kis csizmákat. Nagy volt az öröm Győrszentivánon is vasárnap, ahol a Kisalföldi Motoros Mikulások lepték meg a kisebbeket és a nagyobbacskákat.

Győr+ 2023.05.11.

Boldog születésnapot, Kolos!

Rendhagyó születésnapi meglepetésben volt része annak a győri kisfiúnak, akit a Győri-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai köszöntöttek fel a nagy napon!

Győr+ 2023.04.06.

Rendőrök várták a 7 éves fiút az iskolában

Milánt a 7. születésnapja alkalmából a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársa várta az iskolában, és a kisfiú rendőrautóval utazhatott otthonába.

Győr+ 2023.03.08.

Nőnapi cukiság: Győrben osztogatott virágot két bácsi

Nőnap alkalmából virágot osztogatott a hölgyeknek két idős bácsi a győri vásárcsarnok előtt. A szívet melengető cselekedetről fotó is készült, amelyet a ,,Győrben láttam, hallottam! :)" című Facebook-csoportban osztottak meg.

Földvári Gabriella | Fotó: O. Jakócs Péter 2023.03.07.

Virágot a virágnak

Segítséget nyújtunk azoknak a férfiaknak, akik nem pontosan tudják, hogy milyen virággal lepjék meg hölgyismerősüket, mielőtt megvennék a legolcsóbb „gazt”.

J. Kovács Andrea 2022.12.19.

Szemét helyett élményt adjunk!

Lajtmann Csabával, a Reflex Környezetvédő Egyesület elnökével a természetbarát, ökotudatos ünneplésről beszélgettünk.

Hirdetés