Címke: megállapodás
Hirdetés
Győr+ 2024.05.09.

Magyar-kínai csúcs: terítéken a megállapodások!

Felgyorsult az együttműködés Magyarország és Kína között. Tavaly például a partnerországból érkezett a legtöbb beruházás, mára Kína lett hazánk legfontosabb Európán kívüli kereskedelmi partnere. A vezetők most újabb gazdasági jellegű megállapodásokat kötöttek, erről számoltak be a felek, Orbán Viktor és Hszi Csin-ping csütörtökön a Karmelita kolostorban történt tárgyalásukat követően.

MTI 2024.01.31.

Lázár János: A MÁV-Volánnál aláírták a bérmegállapodást

Utolsóként, de még időben a sztrájkot szervező Szolidaritás Autóbusz-Közlekedési Szakszervezet is csatlakozott a megállapodáshoz, így a MÁV-Volán-csoport mind a kilenc nagy, reprezentatív érdekképviselete még éjfél előtt aláírta a 3 éves bérmegállapodást - közölte az Építési és Közlekedési miniszter a Facebook-oldalán szerdán.

Győr+ 2023.12.01.

Megtartották az év utolsó közgyűlését

Ebben az évben utolsó rendes közgyűlését tartotta pénteken a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Közgyűlés. A testület közmeghallgatást tartott, majd több fontos napirendet is tárgyalt és fogadott el 2023 utolsó testületi ülésén.

MTI 2023.07.13.

Együtt a gyógyszerhamisítás ellen

A gyógyszerhamisítás elleni, az eddiginél is hatékonyabb fellépés a célja annak az együttműködési megállapodásnak, amelyet gyártók, forgalmazók és hatóságok csütörtökön írtak alá Budapesten, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala székházában. A megállapodásban rögzített vállalások célja a hamisított gyógyszerek kereskedelmének megfékezése, illetve felszámolása.

Győr+ 2023.06.02.

Együttműködik a Gránit Bank és az egyetem

Stratégiai együttműködési megállapodást írtak alá a Széchenyi István Egyetem és a Gránit Bank Zrt. vezetői. A dokumentum szakmai gyakornoki helyeket, közös ösztöndíjprogramot és edukációs pénzügyi előadásokat biztosít a hallgatók fejlődése és pénzügyi tudatosságának erősítése érdekében.

Zombai-Kovács Ákos 2023.03.16.

Újabb mérföldkő az NBI felé vezető úton

Újabb mérföldkő az első osztályú férfi kézilabda bajnokságba jutás felé vezető úton, hosszú távú együttműködési megállapodást kötött egymással a Győri ETO-UNI FKC és a Pick Kézilabda Zrt. A stratégiai kooperáció fő célja, hogy a szegedi kézilabda akadémia játékosokkal segíti a győri másodosztályú gárdát, amely így minél előbb szeretne a hazai elit pontvadászatba kerülni. A felek tehetséggondozásban és kutatásfejlesztésben is segítik egymást mostantól, az erről szóló szerződést csütörtökön, kameránk előtt írták alá.

Hirdetés