Címke: megállapodás
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2023.03.16.

Újabb mérföldkő az NBI felé vezető úton

Újabb mérföldkő az első osztályú férfi kézilabda bajnokságba jutás felé vezető úton, hosszú távú együttműködési megállapodást kötött egymással a Győri ETO-UNI FKC és a Pick Kézilabda Zrt. A stratégiai kooperáció fő célja, hogy a szegedi kézilabda akadémia játékosokkal segíti a győri másodosztályú gárdát, amely így minél előbb szeretne a hazai elit pontvadászatba kerülni. A felek tehetséggondozásban és kutatásfejlesztésben is segítik egymást mostantól, az erről szóló szerződést csütörtökön, kameránk előtt írták alá.

Győr+ 2022.06.05.

Új szintre emelte együttműködését a SZE és az Agrofert-cégcsoport két tagja

Megállapodás aláírásával szentesítette eddigi együttműködését a Széchenyi István Egyetem, az IKR Agrár Kft. és az Agrotec Magyarország Kft. Ennek értelmében a felek az oktatáson és a kutatás-fejlesztésen túl a gyakorlatorientált és duális képzés fejlesztésére, valamint az agrár-felnőttképzés megerősítésére is kiterjesztik partnerségüket.

Győr+ 2022.03.04.

Együttműködik a katasztrófavédelmi igazgatóság és a SZE

A katasztrófavédelmi tevékenységek összehangolt és hatékony ellátása érdekében kötött együttműködési megállapodást a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a győri Széchenyi István Egyetem.

Győr+ 2022.01.27.

Stratégiai együttműködést kötött a Széchenyi-egyetem

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a CETIN Hungary Zrt. és a győri Széchenyi István Egyetem. A komplex partnerség keretében a CETIN mobilkommunikációs eszközöket adományoz az egyetemnek, hogy a hallgatók testközelből ismerkedhessenek és kísérletezhessenek napjaink mobiltávközlési berendezéseivel, emellett részt vesz a felsőoktatási intézmény távközlési-informatikai elméleti és gyakorlati oktatásában. A vállalat és az egyetem közös kutatás-fejlesztési projekteket is tervez a mobilkommunikációs hálózatok innovatív hasznosítására: a megállapodás értelmében a felek együttműködnek a mobilhálózatok, az 5G hálózatok és az 5G-alapú szolgáltatások fejlesztésében.

Hirdetés