Címke: majális
Hirdetés
Nagy Roland 2023.05.10.

Majálisozás futva a Futókalandorokkal

A Futókalandorok egy olyan győri társaság, akiket a futás hozott össze, de nem csak a sportolásról, a mozgásról szólnak a találkozásaik. Május 13-án a pinnyédi erdőbe (a játszótérnél) várják az érdeklődőket egy jó hangulatú sportos majálisozásra.

P. Csapucha Adrienn 2023.05.01.

Maximumon pörgött a majális

Hatalmas érdeklődés övezte idén is a kiskúti majálist, a rendezvény harmadik napján is rengetegen látogattak ki Gyárvárosba, hogy közösen szórakozzanak a munka ünnepén. A majális szomszédságában is egymásnak adták a kilincset az érdeklődők, a Xantus János Állatkert zsúfolásig megtelt hétfőn, az intézmény meglepetésekkel is készült.

Szerző és fotó: J. Kovács Andrea 2023.04.29.

Tiszteletbeli polgárőr lett a képviselő

Jókedvből és zenéből sem volt hiány április utolsó szombatján Likócson. A közösségi ház udvarán rendezett majálison az Obsitos Dalárda alapozta meg a hangulatot, ezt követte a májusfa állítás.

Győr+ 2023.04.29.

Remek a hangulat a kiskúti majálison

A győri kiskúti május elseje egyidős a helyi állatkerttel, és hagyományosan máig a város legnagyobb tavaszünnepe. A szervezők idén visszatértek a háromnapos rendezvénysorozathoz, s az már az első napon kiderült, hogy igény van a szórakozásra, a kikapcsolódásra és az önfeledt mosolyokra.

Győr+ 2023.04.28.

Idén újra háromnapos lesz a kiskúti majális

A győri kiskúti május elseje egyidős a helyi állatkerttel, és hagyományosan máig a város legnagyobb tavaszünnepe. A szervezők idén visszatérnek a háromnapos rendezvénysorozathoz, és a programokkal a családoknak, azaz minden korosztálynak igyekeznek kedvében járni.

Nagy Roland 2023.04.28.

Likócson mulatós lesz a majális

Győrben szinte minden városrészben lesznek a majálishoz kapcsolódó programok a hétvégén. A Likócsi Majális április 29-én kínál egésznapos szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget a családoknak a Likócsi Közösségi Háznál.

Győr+ 2023.04.26.

Idén is a Kiskút Ligetben majálisozhatunk

Az elmúlt évekhez hasonlóan 2023-ban is háromnapos lesz a Győr-Gyárvárosi majális a Kiskút Ligetben és környékén. A programok már április 29-én, szombaton délelőtt elkezdődnek és 1-jén estig tartanak.

Ficsór Dávid 2022.05.01.

Ismét volt majális a Kiskút ligetben

Három év után a Kisosz Győr, Győr-Gyárvárosiak Baráti Köre szervezésében rendeztek ismét családi hétvégét és majálist a Kiskút ligetben.

Hirdetés