A nevetésé volt a főszerep a kiskúti majálisan

Győr+
2023.04.30. 21:40

Az idén ismét háromnaposra szervezett kiskúti majális második napja is remekül sikerült, s az Irigy Hónaljmirigynek köszönhetően a nevetésé volt a főszerep.

A szombaton kezdődő rendezvény nagy fordulatszámon pörgött már akkor is, vasárnapra pedig még jobban belejöttek az aktív kikapcsolódást kedvelők. A Kiskút liget ideális helyszín a szabadtéri programokhoz, a majálisnak pedig hagyománya van.

A dodzsem, a cellövölde és a körhinták is teljes kapacitással működtek, ahogy a szakácsok is sorra sütötték a sok-sok finomságot, úgyhogy aki nem otthon akart ebédelni, annak pláne ideális helyszínnek bizonyult a gyárvárosi majális.

A színpadon április 30-án is remek előadásoknak tapsolhattak a jelenlévők, fellépett többek között a Némó és a Bohocók, akik naná, hogy leginkább a gyermeknek énekeltek. Sebestyén, Kosári és Greznár zenés műsora már az idősebb korosztálynak szólt, s bizony a dallamok sokak szemébe csaltak könnycseppeket.

Az Irigy Hónalmirigy előadása már nem a meghatottságot, hanem az önfeledt kacagást hozta elő a közönségből: a srácok magukat adták és azokat a dalokat, amelyeket leginkább imád a közönség.

Fellépett még az Anyu ez hangos, a Triász és Dj. Giga is megpörgette a lemezeket a kiskúti majális második napján. Május 1-jén pedig jön a folytatás!

Galéria: MekliZ Fotóstúdió