Címke: Magyar Posta
Hirdetés
MTI 2024.02.25.

A Magyar Posta a csomagkézbesítés növekedésére számít

A Magyar Posta a csomagkézbesítés növekedésre számít a 2024. március 28-tól hatályos kormányrendelet alapján, amely előírja, hogy minden webáruház üzemeltetőnek biztosítania kell az egyetemes postai szolgáltatóval történő szállítási módot is.

P. Csapucha Adrienn 2023.11.27.

Hagyomány és modernizáció bázisa a hetes posta

Idén ősszel vásárolta meg a Széchenyi István Egyetem a Révfaluban található 7-es számú posta épületét, melyet a felújítást követően hétfőn adtak át a nagyközönségnek. A létesítmény fenntartva a hagyományos szolgáltatásait integrálódik az innovatív egyetemi ökoszisztéma keretei közé. A Postapartner Program eredményeként, az együttműködés értelmében új köntösben, régi szolgáltatásokkal, jövőbemutató célokkal üzemel a posta mostantól, melynek energetikai fejlesztése is elkészül még idén decemberben.

Győr+ 2023.04.04.

Átlagosan tíz százalékos béremelés lesz a Magyar Postánál

A háború és szankciók miatti nehéz gazdasági helyzet ellenére is átlagosan mintegy 10 százalékos keresetfejlesztésről állapodott meg a Magyar Postások Érdekvédelmi Szövetsége, a Postás Szakszervezet, valamint a Magyar Posta vezetése 2023. január 1-jétől visszamenőlegesen - közölte a társaság kedden az MTI-vel.

Győr+ 2023.03.10.

Egy napos leállás jön a postánál

Egy országos informatikai adatközponti karbantartás miatt számos postai szolgáltatás nem lesz elérhető 24 órán keresztül - adta hírül a Magyar Posta. A karbantartás március 11-én szombaton 18 órakor kezdődik és március 12-én szintén 18 óráig tart.

Győr+ 2023.02.09.

Egyszeri kifizetést kapnak a postai dolgozók

Részmegállapodás jött létre a Magyar Postánál folyó bértárgyaláson, amely szerint a vállalat egyszeri bruttó 50 000 forintos kifizetést ad a postai dolgozóknak addig is, amíg a bértárgyalások eredményre nem vezetnek - közölte Tóth Zsuzsanna, a Postás Szakszervezet elnöke az MTI-vel csütörtökön.

Hirdetés