Címke: Magyar Közút
Hirdetés
Győr+ 2023.11.21.

Csak körültekintően: két hídon is felújítás kezdődött Győrben!

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. megbízásából november 20-tól egészen december 8-ig hídkarbantartási munkákat végeznek a szakemberek a győri Béke- és Széchenyi hídon. A munkavégzések ideje alatt időszakos korlátozásokra kell számítani az arra közlekedőknek.

Győr+ 2023.11.10.

Téli üzemmódra állt át a Magyar Közút

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a jogszabályi előírások szerint minden év november 10-én téli üzemmódra áll át. Péntektől 12 órás váltott műszakokban, 0-24 órában rendelkezésre áll.

Győr+ 2023.08.31.

Három szerencsés ember feljuthat a Megyeri-híd tetejére

Megyeri-híd imádók figyelem, nem mindennapi lehetőséggel állt elő a Magyar Közút csapata! Sokan csak álmodoznak arról, hogy feljussanak a híd tetejére, de három ember álma most valósággá válhat. A társaság célja, hogy a méltán népszerű TikTok oldalukon elérjék a bűvös 100 ezres követőszámot, amint sikerül, a követők között máris indul a sorsolás, a három legszerencsésebb pedig a következő pillanatban már a híd tetején készítheti legújabb TikTok videóját. Amúgy is jól jár bárki, aki beköveti az egyik legnépszerűbb hazai céges oldalt, mert szellemes és vicces ötletekből kifogyhatatlan a közutas csapat.

Győr+ 2023.03.21.

Napi cuki: így nőtt meg az egyik leghíresebb magyar kutya – VIDEÓ!

Tavaly nyáron mentették meg a Magyar Közút jászberényi kollégái Emkát. Az ország egyik leghíresebb kutyája nemcsak a rajongótáborát növelte az elmúlt időszakban, hanem saját testsúlyát is. Így lett rövid idő alatt zsebkutyából nagykutya - posztolta közösségi oldalán a közút.

Hirdetés