Címke: Magyar Közút
Hirdetés
Győr+ 2024.02.22.

Három balesetben négy közutas sérült meg az elmúlt hetekben

Három hét alatt három baleset is történt a Magyar Közút munkaterületein, melyet figyelmetlen autósok okoztak. Két eset személyi sérüléssel is járt, egy fertőszentmiklósi és egy polgári közutast is csigolyatöréssel szállítottak kórházba. Mindkét helyszínen útmenti növényzetgondozási munkát végeztek a szakemberek. Valamennyi esetnél a munkaterületeket megfelelő módon, fényjelzéssel és terelőkúpokkal is előre jelezték a közlekedőknek, a baleseteket okozó vétkes autósok mégis belehajtottak a munkagépekbe és életveszélybe sodorták az úton dolgozókat, saját magukat és a többi közlekedőt is.

Győr+ 2023.12.22.

Felújítás a 14-es út csomópontjában

"Győr és a környező települések rohamos fejlődése jelentős forgalmat generál az országos közúthálózaton. Ennek felerősödő hatásai évek óta kiemelt problémát okoznak többek között a 14–1401 j. utak csomópontjában. A forgalom zavartalan lebonyolódása, valamint a balesetveszélyes szituációk megszüntetése érdekében a csomópontban jelzőlámpás forgalomirányítás kiépítésére kaptunk forrást a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Közlekedésbiztonsági Csoport keretéből" - tájékoztatott Gortva Tamás, Magyar Közút Nonprofit Zrt. Győr-Moson-Sopron Vármegyei Igazgatóság forgalomtechnikai és kezelői osztályvezetője.

Győr+ 2023.11.21.

Csak körültekintően: két hídon is felújítás kezdődött Győrben!

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. megbízásából november 20-tól egészen december 8-ig hídkarbantartási munkákat végeznek a szakemberek a győri Béke- és Széchenyi hídon. A munkavégzések ideje alatt időszakos korlátozásokra kell számítani az arra közlekedőknek.

Győr+ 2023.11.10.

Téli üzemmódra állt át a Magyar Közút

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a jogszabályi előírások szerint minden év november 10-én téli üzemmódra áll át. Péntektől 12 órás váltott műszakokban, 0-24 órában rendelkezésre áll.

Győr+ 2023.08.31.

Három szerencsés ember feljuthat a Megyeri-híd tetejére

Megyeri-híd imádók figyelem, nem mindennapi lehetőséggel állt elő a Magyar Közút csapata! Sokan csak álmodoznak arról, hogy feljussanak a híd tetejére, de három ember álma most valósággá válhat. A társaság célja, hogy a méltán népszerű TikTok oldalukon elérjék a bűvös 100 ezres követőszámot, amint sikerül, a követők között máris indul a sorsolás, a három legszerencsésebb pedig a következő pillanatban már a híd tetején készítheti legújabb TikTok videóját. Amúgy is jól jár bárki, aki beköveti az egyik legnépszerűbb hazai céges oldalt, mert szellemes és vicces ötletekből kifogyhatatlan a közutas csapat.

Győr+ 2023.03.21.

Napi cuki: így nőtt meg az egyik leghíresebb magyar kutya – VIDEÓ!

Tavaly nyáron mentették meg a Magyar Közút jászberényi kollégái Emkát. Az ország egyik leghíresebb kutyája nemcsak a rajongótáborát növelte az elmúlt időszakban, hanem saját testsúlyát is. Így lett rövid idő alatt zsebkutyából nagykutya - posztolta közösségi oldalán a közút.

Hirdetés