Hirdetés
Címke: Magyar Közút
Hirdetés
Győr+ 2021.10.31.

Rögzítette a kamera ahogy berobbant a kamion

Ismét a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kamerája rögzítette azt a balesetet, amely október 25-én történt, s amelyben egy kamion teljesen kiégett. A videón látszik ahogy lángol a kamion, sőt az, ahogy kétszer is berobban.

Győr+ 2021.09.03.

Forgalomkorlátozásra számíthatunk az M1-esen

Burkolatfelújítási munkát végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a Komárom és Bábolna közötti szakaszon. A munkálatok szeptember 4-e, szombattól, várhatóan szeptember 19-ig tartanak majd. Ezalatt a 86-os és 89-es kilométerszelvények közötti érintett szakaszon sávelhúzással továbbra is 2x2 sávon haladhat a forgalom.

Győr+ 2021.08.26.

Több tucatnyian fordultak meg és tolattak vissza az autópályán

Augusztus 22-én, vasárnap az M1-es és az M3-as autópályán is történtek balesetek, amelyek miatt több kilométeres torlódások alakultak ki. A közlekedők közül többen gondolták, hogy a nem kívánatos torlódást elkerülve inkább megfordulnak vagy visszatolatnak, ezzel további balesetveszélyes helyzetet teremtve.

Győr+ 2021.08.10.

Lezárták a Széchenyi híd egy részét

Először csak a 30 km/óra sebességkorlátozó tábla került ki a Széchenyi hídra, majd hétfőtől a Belváros felőli oldalon a négy sávból kettőt lezártak. A közlekedőknek – főleg a forgalmasabb időszakokban – torlódásra kell számítani.

Győr+ 2021.07.07.

Csoda, hogy túlélték! Ne légy felelőtlen, az utakon se!

Múlt szombat este az M1-es autópálya komáromi szakaszán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon egy román rendszámú személyautó ráfutott egy kisteherautóra. Ami ez után történt, az mind a mai napig érthetetlen és felfoghatatlan felelőség. Szerencsére tragédia nem történt, reméljük mindenki tanul az elképesztő videóból!

Győr+ 2021.05.20.

Letarolt hidak, elsodort táblák várnának ránk az útellenőrök nélkül

Egy 40 tonnás tehergépjármű olyan mértékben károsítja az útburkolatot, mint 300.000 személyautó, nem véletlen tehát, hogy a Magyar Közút Nonprofit Zrt. egyedülálló úthálózatvédelmi rendszert működtet a hazai közutak védelméért. A rendszer motorja pedig az a 300 mérőállomásokon dolgozó közutas, akik azért felelnek, hogy a hazai úthálózaton ne közlekedhessenek engedély és kontroll nélkül forgalomra veszélyes túlsúlyos, túlméretes járművek. A kezelői ellenőrök jelentőségét jól mutatja az is, hogy március elsejétől az útellenőrök mellett ők is közfeladatot ellátó személynek minősülnek, aki bántalmazza őket, akár börtönnel is büntethető.

Győr+ 2021.05.12.

Pirossal festették fel a záróvonalak környékét

Fehér-piros-fehér színnel festették fel az Árkádnál lévő körgeometriás csomópontban a záróvonal egy-egy szakaszát. Az akcióval valószínűleg a szabálytalan sávváltásokat szeretnék megelőzni.

Győr+ 2021.04.20.

Győri körforgalomra is szavazhatunk

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a Közlekedéstudományi Egyesület A Közlekedési Kultúra Napja rendezvénysorozat keretében pályázatot hirdetett az „Év körforgalma” címmel. A szakmai munkacsoport által kiválasztott 10 legjobb körforgalomra 2021. május 2-ig várják a szavazatokat lájk formájában a szervezők.

MTI 2021.04.12.

A Magyar Közút hadat üzent az út melletti szemétnek

A Tisztítsuk meg az Országot! programhoz kapcsolódva az elmúlt időszakban keletkezett út menti illegális szemét összegyűjtését végzi a héten a Magyar Közút Nonprofit Zrt., a közútkezelő az út menti növényzet hamarosan esedékes kaszálása előtt összehangoltan, országosan gondoskodik az újratermelődő hulladékhalmok felszámolásáról.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat