Címke: Magunk közt
Hirdetés
Herkely Ákos 2024.02.19.

Mindent a jövő nemzedékéért

Szabó-Cseszneki Nikolett, pénzügyi szakember, a Győr Patrónus Lions Club elnöke volt a vendégünk a Magunk Köztben vasárnap reggel, aki egy február 23-án záruló pályázatra hívta fel a figyelmet.

Herkely Ákos 2024.02.19.

Lubickol a feladatokban az aranytorkú szépség

Boda Bernadett az egészen pazar hangú énekesnő járt a Győr+ Rádió stúdiójában és beszámolt készülő nagylemezéről és a „Falakon túl” című számról, ami hivatalosan csak február 23-tól lesz hallható, de nálunk már most élvezhetik a kedves rajongók.

Herkely Ákos 2024.02.12.

Tervezhetőség és öngondoskodás

Macsotai Balázs pénzügyi szakember, mérlegképes könyvelő az öngondoskodás fontosságáról, a tervezhetőségről beszélt a Magunk köztben. A szakember az egészségpénztárak témánál részletesen elemezte a prémium lehetőséget, ami egészen kiváló konstrukció.

Herkely Ákos 2024.02.12.

Virágzó programkavalkád Győrben

Marton László, a Művészeti és Fesztivál Központ igazgatója járt a Magunk Köztben, hogy elmondja a maga akkurátus módján a Győri Tavaszi Fesztivál jelentősebb programjait. Lélekemelő, elgondolkodtató, sokszor megrázó előadásoknak lehet fül- és szemtanúja a nagyérdemű.

Herkely Ákos 2024.02.05.

Akcióban a “jurtás anyuka”

Székely Szilda négy gyermekes családanya tisztelte meg a Magunk Közt műsorát vasárnap. Szilda egy igazán színes egyéniség a mai uniformizálódó világunkban. Kilenc éven át jurtában élt családjával. A „jurtás anyuka” elmesélte a miérteket, a motivációt és környezete ehhez kapcsolódó véleményét.

Herkely Ákos 2024.02.05.

A művésznév kötelez!

Kovács Enikő fiatal költő mesélte el művésznevének, az Edyko-nak a történetét szombat reggel a Magunk Köztben. A diskurzusban mély gondolatokat hallottunk Adyról, versesköteteiről, a Budapesten töltött hat évről. Versei lebilincselőek, sokszor mosolyt csalnak orcánkra, másszor elgondolkodtatnak, akárcsak dalszövegei, ezek az Omen és a Hooligans együttesek dalaiban kristályosodtak ki.

Herkely Ákos 2024.01.29.

Mélyinterjú az alpolgármesterrel

Dr. Laczkovits-Takács Tímea Győr alpolgármestere járt vasárnap reggel a Magunk Köztben és az egészségügyi, lakásügyi, környezetvédelmi, nemzetközi kapcsolatokhoz fűződő teendők, feladatok mellett elmesélte a közélet, politika iránti érdeklődésének kezdetét, miértjét.

Herkely Ákos 2024.01.27.

Magunk közt Kun Szilviával

A mindig tettre kész Kun Szilvia, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Vöröskereszt vezetője volt Herkely Ákos vendége január 27-én szombaton a Magunk Közt-ben. Az adás már visszahallgatható!

Herkely Ákos 2024.01.22.

Kulináris érdekességek, ruhák, hangulat – anno és most

Pió Márta kiváló újságíró, szerkesztő, televíziós, riporter rengeteg történetet tud, ismer és megélt Győrről, hiszen egész élete a város körül forgott, forog a mai napig is. A Nívó-díjas szakember ott volt az első sajtóbálon (akkor még nem Médiabálnak hívták), ami aztán országos hírű emblematikus bállá fejlődött.

Herkely Ákos 2024.01.15.

Szakmájával száguld Szami

Szamosi László a vezetője a Raw Agency full service reklámügynökségnek, amely szeptemberben ünnepelte tizenötödik születésnapját. Ez Szami rövid de tartalmas életének egyik fő műve és rendkívül büszke a kollégáira, arra a kreatív csapatra, akikből kevés van a világon.

Hirdetés