Magunk közt: száztizenháromszoros válogatott focista a stúdióban

Herkely Ákos Fotó: Győr+ Rádió
2024.06.10. 08:23

Rácz Zsófia 113-szoros válogatott labdarúgó járt vasárnap reggel a Magunk Közt-ben. Az U19-es lány labdarúgó válogatott szövetségi edzője az U16 mellett Zsófi, aki ellentmondást nem tűrő módon edzi, képezi, irányítja a fiatal tehetségeket.

A mélyinterjúból hamar kiderült, hogy szövetségi kapitányunknak mindene a sport aktív pályafutásának befejezése után is, célja a magyar női labdarúgás olyan szintre emelése amit ez a nagyszerű sportág megérdemel

Folyamatos munkával telik szinte minden napja, workshopon vett részt, melynek célja a 2027-es EB-re való kijutás. Horvátországban is felkészítő mérkőzéseket játszottak eredményesen, hiszen érkezésével új szisztémákat is szeretne megvalósítani játékosaival, jó úton jár a kollektíva befogadó irányába. A rengeteg külföldön eltöltött év tapasztalatait, az ott megélt klubok által gyakorolt taktikai elemeket is átadja a fiatal hölgyeknek, hogy idegenbe kerülés esetén mire, mikor, hogyan kell figyelni de emellett véleménye volt a mélyinterjúban a férfi válogatottról is, akik lassan kezdik a németországi EB-t. Szurkol a fiúknak és egy nagyon összetartó csapatnak tartja őket sikerre éhesen.

Az adás visszahallgatható itt:

Kapcsolódó témák: #Győr+ Rádió | #Magunk közt |