Címke: macska
Hirdetés
Herkely Ákos 2024.04.03.

Puha Praclik a Mélyvízben

A Győri Puha Praclik Egyesület alelnöke Rikovics Anita és Fodor Betti aktivista töltötte nálunk kedd estéjét, és felhívták a figyelmet a felelős állattartás követendő példájára. 

Győr+ 2024.03.19.

Gazdit keres a cicalány!

Egy kétségbeesett gazdi telefonált be a Győr+ Rádióba. A hölgy jelenleg Góré-dűlőn lakik, ám hamarosan otthonba vonul, így nem tudja tovább gondozni a cicáját.

P. Csapucha Adrienn 2024.02.10.

Szőrmókok szombatja a szupermarketben

Győrben jelentős szerepet kap az állatvédelem, mely az önkormányzat mellett köszönhető azoknak az egyesületeknek is, akik nap mint nap energián felül dolgoznak a rászoruló kis kedvencekért. Persze egy kis odafigyeléssel mi is segíthetjük a munkájukat, hogy ezáltal is szebbé tegyük a gazdi nélkül maradt állatok életét. Győrben pedig nagyon sokan örömmel állnak a jótevők népes táborába, szombaton az egyik legforgalmasabb szupermarketben adakozhattak az állatbarátok.

J. Kovács Andrea 2024.01.12.

Sok cicát mentett a Puha Praclik Egyesület

Mentés, gyógyítás, gondoskodás, dédelgetés, erről szólt a Puha Praclik Egyesület tavalyi évének minden egyes napja. A részletekről Rikovics Anitával, a kóbor, segítségre szoruló macskákat mentő szervezet alelnökével beszélgettünk.

Győr+ 2024.01.05.

Tervekkel teli újév

Mozgalmas év volt a 2023-as a Győri Állatmenhelyen, az elmúlt évekhez képest is rengeteg kutyáról és macskáról kellett gondoskodniuk

Győr+ 2023.12.23.

Két ünnep között is nyitva a Győri Állatmenhely

Karácsonykor és szilveszterkor zárva lesznek a kapuk, de az év többi napján továbbra is szeretettel várják a látogatókat a Győri Állatmenhely kutyái és cicái. Mutatjuk, hogyan alakul a nyitva tartás az ünnepi időszakban!

Pécskai István 2023.12.21.

A Győri Állatmenhelyre vitt adományt a polgármester

Karácsony közeledtével a Győri Állatmenhelyre is ellátogatott dr. Dézsi Csaba András polgármester. A városvezető számára különösen fontos az állatvédelem, szívén viseli a házi kedvencek sorsát. Győr első embere idén is adományokkal érkezett az intézménybe.

Bajzát Zsuzsi 2023.12.08.

Idén is lesz Állatok Karácsonya

Hagyomány már, hogy minden év decemberében karácsonyi összejövetelre várja a Győri Állatmenhely az állatbarátokat. Idén is nagyon készülnek a szervezők a december 9-10. között megrendezendő programra.

Győr+ 2023.08.08.

Augusztus 8: a Macskák Nemzetközi Napja!

A Macskák Nemzetközi Napját augusztus 8-ra tette az alapító, a Nemzetközi Állatjóléti Alap (IFAW). 2002-ben jött létre. A cél az volt, hogy felhívják a figyelmet a kóbor macskák nagy száma miatti problémákra.

Győr+ 2023.08.02.

Puha Praclik a Győr+ Rádióban

A Győr+ Rádió "Mélyvíz" című műsorának vendégei Rikovics Anita a Győri Puha Praclik vezetője és Fodor Betti önkéntes voltak, akik felhívták a figyelmet az ivartalanítás, chipelés, oltások szükségességére mind a cicákat, mind a kutyusokat illetően.

Hirdetés