Címke: levendula
Hirdetés
Győr+ 2024.06.20.

Chill és levendula Nyúlon

Június 22-én, szombaton levendulaszedésre és jobbnál jobb programokra hív minden érdeklődőt a nyúli Hémai Ezertő Levendulakert. Szabó Balázs volt a Juice vendége.

Győr+ 2024.06.14.

Lilába borult lélek liget

Az év minden időszakában különleges élményt nyújt Pannonhalma ezer kincse, különösen az apátság arborétum és gyógynövénykertje. A lilába borult liget hangulata lelkünkig hatol, feltöltődünk, elmélyülünk egy kicsit megfeledkezünk magunkról és a világról. Így tett Beledi Márta is, Olvasónkat is elvarázsolta a kert szakrális miliője.

Csollán Tamara 2023.06.16.

Barangolás a pannonhalmi levendulásban

Jövő hét pénteken indul és két egymást követő hétvégén tart Pannonhalmán a Levendulanapok. De addig is bármikor kilátogathatunk a gyönyörű, lilában pompázó, illatos gyógynövények tengerébe.

Bajzát Zsuzsi 2023.06.15.

Hémai Ezertő Levendulazulás Nyúlon

Mi lehetne pompásabb hétvégi program, mint jó társaságban, kellemes zenére, finom italok mellett ejtőzni a szabadban? Talán csak az, hogy ha a levegőt kellemes levendula illat lengi be. Ez a terv június 17-én Nyúlon, ahol először rendezik meg a Hémai Ezertő Levendulazulást.

Győr+ 2022.07.08.

Lilába borult Pannonhalma

Idén hosszabbra nyúlt a levendulaszüret a Pannonhalmi Főapátság Gyógynövénykertjében. Még most is csodálatosan pompáznak a növények, lila köntösbe öltöztetve a tájat, melyet egyik legfiatalabb Olvasónk, Tolnai Sz. Olivér is megörökített.

Hirdetés