Hirdetés
Varázslatos természet

Lilába borult Pannonhalma

Fotó: Tolnai Sz. Olivér
Győr+
2022.07.08. 07:24

Idén hosszabbra nyúlt a levendulaszüret a Pannonhalmi Főapátság Gyógynövénykertjében. Még most is csodálatosan pompáznak a növények, lila köntösbe öltöztetve a tájat, melyet egyik legfiatalabb Olvasónk, Tolnai Sz. Olivér is megörökített.

Hirdetés

2022-ben is óriási sikere volt a levendulanapoknak, a szakralitás szépségeivel is büszkélkedő bencés birodalomban.

A már hagyományosnak mondható Szedd Magad! lehetőség várta az érdeklődőket a Pannonhalmi Főapátság levendulaültetvényében, továbbá a hétvégeken színes programokkal csábították a térségbe kirándulókat.

Így volt például csokoládékóstoló, Illatmúzeum-látogatás, levenduláról és gyógynövénykertről szóló ismeretterjesztő vezetések, gyermekprogramok, és az elmaradhatatlan kisvonaton is utazhattak a látogatók.

Hirdetés

Fiatal Olvasónkat, a 10 éves Tolnai Sz. Olivért is megihlette a varázslatos színekben pompázó táj, örömmel vetette bele magát a fotózásba. Kipróbált többféle perspektívát, majd a “munka” végeztével örömmel szedte tele illatos levendulával a helyszínen kapott papírzacskót. Az elkészült képeket Olivér nagymamája, Beledi Márta küldte el szerkesztőségünknek! Ezúton is köszönjük!

Galéria: Tolnai Sz. Olivér

Kapcsolódó témák: #levendula | #levendulanapok | #Pannonhalma | #természet |
likeold
a fb oldalunkat