Címke: lehűlés
Hirdetés
Győr+ 2024.04.16.

Marad az erős lehűlés esővel, széllel

Kedden északon és a Dunántúlon sokfelé számíthatunk tartós esőre, délen és keleten a napos-gomolyfelhős időben inkább záporok, délkeleten néhol zivatarok valószínűek. Élénk, főként az ország déli felén erős, viharos lesz az északira, északnyugatira forduló szél. Jelentős lehűléssel kell számolni.

Győr+ 2024.04.15.

Jön a hidegfront, heves zivatar is lehet

Hétfőn az ország déli-délkeleti felén szinte zavartalan lesz a napsütés, északon, északnyugaton több lesz a felhő az égen. Egy hidegfront hatására a délután második felétől itt már záporok, zivatarok alakulhatnak ki. Egy-egy hevesebb zivatar sem kizárt jégeső, felhőszakadás kíséretében.

Győr+ 2024.04.10.

Hidegfront, viharos szél, lehűlés

Szerdán sok fátyolfelhő szűrheti a napsütést, napközben a Dunántúlon és az északi tájakon vastagodni kezd a felhőzet. Egy hidegfront érinti hazánkat, melynek hatására az ország nyugati felén, késő délutánról északkeleten is többfelé megerősödik, a Dunántúlon sok helyen viharossá fokozódik az északnyugati szél.

Győr+ 2024.02.06.

Vannak még tartalékai a télnek

Úgy tűnik a jövő héten jelentősen legyengül a zonális szél, ezzel együtt Szibéria fölött hirtelen sztratoszférikus melegedés körvonalazódik.

Győr+ 2024.01.09.

Brutális éjszakai fagyok jönnek

A derült, szélcsendes északi völgyekben szerda és csütörtök hajnalban -15 fokig csökkenhet a hőmérséklet.

Győr+ 2023.10.13.

Nyár és ősz osztozkodik a hétvégén

Nagyon nem akar idén búcsút venni a nyár, pedig már a második őszi hónap felénél tartunk. Jöttek-mentek a hidegfrontok, mégis megint szépen kúszik vissza a meleg, olyannyira, hogy pénteken és szombaton nagyon közel leszünk a 30 fokhoz.

Hirdetés