Címke: LED-csereprogram
Hirdetés
Győr+ 2023.04.06.

Folytatódott a LED-csereprogram

Ezen a csütörtök délutánon is sokan érkeztek az Olimpiai Sportparkba, ahol már várta őket az összekészített energiatakarékos izzókból álló csomag.

Németh Boglárka 2023.03.09.

Sikeres program: LED-be borult az egész város

Tavaly ősszel az országban elsőként indult útjára, népszerűsége pedig azóta is töretlen. Csütörtökön tovább folytatódott az ingyenes LED-csere program, ismét sokan mentek el az Olimpiai Sportparkba, hogy személyesen vegyék át energiatakarékos fényforrásaikat. Több mint 400 ezer darab korszerű LED talál gazdára a program keretében, ami 2022-ben a polgármester kezdeményezésére indult el, azóta pedig rengeteg követője is van a győri akciónak.

Győr+ 2023.03.06.

Segítség a LED-igényléshez

Tavasszal is folytatódik a győri lakossági LED-csere progam, akik eddig nem igényeltek energiatakarékos izzókat, még megtehetik. A regisztráció során felmerült tapasztalatokról az önkormányzat Lakossági Kapcsolattartó Osztálya adott tájékoztatást.

Pécskai István 2023.01.19.

Folytatódott a LED-csereprogram az OSP-ben

Idén először került sor a személyre szabott LED-izzócsomagok átadására Győrben, az Olimpiai Sportparkban (OSP). A programot tavaly indította el a városvezetés, élén dr. Dézsi Csaba András polgármesterrel. Mindezt azzal a céllal tette, hogy a győriek villanyszámlája a korszerűbb izzóknak köszönhetően alacsonyabb legyen.

P. Csapucha Adrienn 2023.01.19.

Dr. Dézsi: ha közvetlenül kommunikálunk, megoldást találhatunk a problémákra!

Aktuális, Győrt érintő kérdésekből ezúttal sem volt hiány a polgármesteri viziten, csütörtökön ugyanis ismét rádiónk stúdiójába látogatott dr. Dézsi Csaba András. Az úszásoktatással kapcsolatban folytatott tárgyalás mellett a városvezető beszélt a Pannon-Víz helyzetéről, de a műsorban többször kiemelte a közvetlen kommunikáció, a lakossággal történő párbeszéd fontosságát.

Győr+ 2023.01.16.

2023-ban is folytatódik a LED-osztás

Idén is folytatódik a személyre szabott LED izzó csomagok átadása az Olimpiai Sportparkban. Természetesen mi is ott leszünk az eseményeken, elsőként január 19-én, csütörtökön. A helyszínen a Győr+ Rádió munkatársaitól kérheti kedvenc számát és átveheti egyedi, ingyenes LED izzó csomagját!

Hirdetés