Címke: LED-csereprogram
Hirdetés
Pulai Sarolta 2024.05.28.

LED-csere: Győr az élen jár

Budakalászon tartott rangos eseményt a CYEB Csoport, ahol a résztvevő önkormányzatok és cégek megismerkedhettek a Green Energy divízióval, valamint más fenntartható megoldásokkal. A rangos eseményen köszöntötték a Zöld Bajnokokat, köztük Győr városát is, hiszen kiemelkedő eredményeket ért el.

Földvári Gabriella 2024.04.23.

Zöld bajnok lett Győr

Minden várakozást felülmúlt Győrben az ingyenes lakossági LED-csere program, amit „Zöld bajnok” elismeréssel díjazott a CYEB Energiamegoldások Kft. Az erről szóló oklevelet kedden vette át a városházán dr. Dézsi Csaba András polgármester.

P. Csapucha Adrienn 2024.03.08.

„Égőben” az erő: töretlen Győrben a LED-osztás népszerűsége

A LED-csereprogramnak hála már több ezren jutottak hozzá energiatakarékos fényforrásaikhoz Győrben. Az akció márciusban folytatódott, csütörtökön is sokan érkeztek az Olimpiai Sportparkba, hogy dr. Dézsi Csaba Andrástól és Szeles Szabolcstól átvegyék a „zöld” égőket. A portálunk által a helyszínen megkérdezett győriek elárulták: örülnek annak, hogy e tekintetben is élen jár a város, ráadásul sok család számára nagy segítséget jelent az, hogy ingyenesen cserélhetik le a háztartásokban az elavult izzókat.

Győr+ 2024.02.08.

Februárral kezdetét vették az idei LED-osztások

Február nyolcadikán, csütörtökön Szeles Szabolcs alpolgármestertől vehették át idén először energiatakarékos fényforrásaikat az igénylők. A helyszín ezúttal is az Olimpiai Sportpark volt.

Ficsór Dávid 2023.12.08.

Éltek a le(d)hetőséggel

Ismét LED-osztás volt Győrben, az Olimpiai Sportparkban. A lakossági LED-csere programot tavaly ősszel indította az önkormányzat egy szentendrei céggel együttműködésben.

Kárpát Zsolt 2023.09.07.

Ősszel is folytatódik a LED-osztás

A nyári szünet után újra ingyen juthatnak a győriek a takarékos fényforrásokhoz. A LED-csereprogram szabályai nem változtak, egy rövid regisztráció után lehet igényelni a gazdaságos izzókat, amelyek továbbra is az Olimpiai Sportparkban vehetők át.

Győr+ 2023.04.06.

Folytatódott a LED-csereprogram

Ezen a csütörtök délutánon is sokan érkeztek az Olimpiai Sportparkba, ahol már várta őket az összekészített energiatakarékos izzókból álló csomag.

Hirdetés