Címke: leállás
Hirdetés
Győr+ 2024.04.29.

Leállt a távfűtés Győrben

A kedvező időjárási körülményeket és a meteorológiai előrejelzéseket figyelembe véve április 29-én Győrben leállt az általános távfűtési szolgáltatás - tájékoztatott a Győr-Szol.

MTI 2024.01.02.

A Magyar Telekomnál is helyreállt a szolgáltatás

A Magyar Telekomnál is helyreállt a szolgáltatás kora délutánra, amit egy áramszünet okozott kedden délelőtt. Ugyanez az áramkimaradás okozott problémát a Vodafone-nak is, ők valamivel korábban számoltak be az MTI-nek a zavartalan működés helyreállításáról.

Győr+ 2023.05.23.

Vihar miatt leállt a vasúti közlekedés Hegyeshalomnál

Az osztrák vasúttársaság (ÖBB) ausztriai viharos időjárás (Bruck an der Leitha és Parndorf közötti heves esőzés) miatt – várhatóan kedden 20 óráig – nem fogad és nem indít vonatokat a hegyeshalmi határállomáson keresztül.

Győr+ 2023.05.02.

Leállt a távfűtés Győrben

A kedvező időjárási körülményeket és a meteorológiai előrejelzéseket figyelembe véve Győrben leállt az általános távfűtési szolgáltatás a Győr-Szol Zrt. Távhőszolgáltatási Igazgatóságának ellátási körzetéhez tartozó háztartásokban és intézményekben.

MTI 2023.01.27.

Február 1-jén több órára leáll a DIGI

Február elsején, szerdán hajnali 1.00 órától 5.30-ig a DIGI országos hálózatkarbantartási és fejlesztési munkálatait végzi, ezért az internet, kábeltévé, műholdas TV, valamint vezetékes- és mobiltelefon szolgáltatásaiban kiesés várható.

Győr+ 2020.12.14.

Leállt a teljes Google

Az egész világon elérhetetlen volt a legnépszerűbb kereső, és annak minden egyéb szolgáltatása.

Hirdetés