Ideiglenesen szünetelni fognak a Telekom egyes szolgáltatásai

Venesz Klaudia Fotó: Freepik
2024.02.28. 15:45

A Magyar Telekom informatikai rendszereinek ütemezett karbantartása miatt március közepén 38 órára leállnak a Telekom egyes rendszerei. A cég kárpótlásul korlátlan mobilinternetet ajánlott fel előfizetőinek.

A Telekom másfél napos rendszerkarbantartást tervez március 14-én, csütörtökön 18 órától várhatóan március 16-án, szombaton 8 óráig – jelentette be a Magyar Telekom. Az informatikai karbantartás miatt a Telekom alkalmazás, a Telekom-fiók a telekom.hu és az Üzleti önkiszolgáló portál sem lesz elérhető, és az üzleteik is hamarabb, már 18 órakor bezárnak.
A 1414-es lakossági és a 1400-ás üzleti telefonos ügyfélszolgálat is korlátozottan lesz elérhető, a várakozási idő megnövekedhet.
A Domino feltöltőkártyás ügyfelek csak a partnereknél (benzinkutak, posta, bank) tudnak majd egyenlegfeltöltést végezni.

A leállás ideje alatt a mobil- és otthoni (vezetékes) szolgáltatások zavartalanul működni fognak, a díjcsomagokban foglaltak szerint lehet majd telefonálni és internetezni.

Tekintettel arra, hogy a karbantartás időszaka alatt a hazai, EU-s és EU-n kívüli netbővítő vásárlása nem lesz elérhető, a Telekom ezen időszakra minden lakossági és üzletimobil-ügyfele korlátlan internethasználatot biztosít. Külföldi tartózkodás esetén az EU-ban további 5, az EU-n kívül 2 GB adatforgalmat aktiválnak automatikusan.

A szolgáltató az ideiglenes leállásról weboldalán adott ki közleményt, és ígéretük szerint a közösségi oldalukon folyamatosan tájékoztatni fogják ügyfeleiket a fejleményekről.  

Kapcsolódó témák: #karbantartás | #leállás | #Telekom |