Címke: látássérültek
Hirdetés
Ficsór Dávid 2023.06.07.

Nagy sikere volt az előadásnak

Ezúttal a Győri Szakképzési Centrum Krúdy Gyula Turisztikai és Vendéglátóipari Technikumában tartott érzékenyítő előadást Fóris Norbert, a vak parasportoló és Dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere.

Németh Boglárka 2023.05.17.

Teljes élet látássérültként is

Újabb általános iskolába, ezúttal a 120 éves Radnótiba látogatott el Fóris Norbert látássérült sportoló, akivel ismét a polgármester, dr. Dézsi Csaba András beszélgetett. Számos általános iskolában hallgatták már meg a diákok a vakon született fiatalember életútját, sikereit vagy épp kudarcait. Fóris Norbert ezúttal is hangsúlyozta: sajnálatra nincs szüksége, csakis elfogadásra. A Radnóti-iskola diákjai nagyon aktívak voltak, rengeteg kérdés érkezett Norbihoz, aki kellő szarkazmussal és humorral válaszolt mindenre.

Kárpát Zsolt 2023.04.13.

Vastapsot kapott Fóris Norbert

A Kossuth Lajos Általános Iskolában tartott érzékenyítő előadást Fóris Norbert látássérült parasportoló. A többdiplomás sportember többek között hétköznapjairól beszélt a felső tagozatosoknak, és azt is elmondta, a legbüszkébb arra, hogy vakon is teljes életet tud élni, mert mindig eléri célját.

Hirdetés