Címke: ladarúgás
Hirdetés
Szerző és Fotó: Mireider Máté 2023.07.01.

Győri kontingens a fekete hegyekben

A magyar válogatott nemrég Montenegróba, a fekete hegyek országába látogatott, így néhány barátommal utánuk eredtünk - Mireider Máté jegyzete.

HAK 2022.03.18.

Ifjú focistáknak is segítettek a győri önkéntesek

Igyekszünk rendszeresen beszámolni a győriek önzetlenségéről, ahogy segítenek a bajban lévőkön és sajnos mostanában leginkább a háború elől menekülőkön. Pénteken ifjú focistákat leptek meg.

Győr+ 2022.01.19.

Leleményes szurkolók segítettek a kislánynak

Aranyos jelenet játszódott le az AS Roma- Cagliari mérkőzés után, amikor egy játékos kidobta a mezét egy kislánynak. A trikó viszont fennakadt egy molinón, de a felnőttek segítettek.

Lantos Gábor, Origo 2021.10.05.

A 0-8-as bundameccs és a tévézés tette tönkre az edzői karrieremet

2007-ben az év szövetségi kapitányának választották, ma Nagykanizsán gyerekeket edz Várhidi Péter, akivel a most kiesés ellen küzdő Újpest 23 éve nyerte meg eddigi utolsó NB I-es aranyérmét. Várhidi szerint az ő korosztályába tartozó magyar edzőknek végük van. A tréner köntörfalazás nélkül beszélt a magyar futball egyik legundorítóbb bundameccséről, a szerbek elleni 0-8-ról, és arról is, hogy mi történt akkor, amikor a magyar edzők a Manchester United trénerével, Sir Alex Fergusonnal találkoztak. Origo nagyinterjú a korábbi szövetségi kapitánnyal.

Hirdetés