Címke: labdarúgó Eb 2024
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2024.07.05.

Meccset nézünk és hozzá sört iszunk…

Fenyő Miklóstól vettük a címet, kicsit átírva a legendás Aranycsapat musicalhez írt dalát, ami tökéletesen igaz, hiszen egy jó meccs mellé bizony dukál az aranyló nedű. Az EB lassan véghajrájához érkezik, sok-sok hektoliter sör lefolyt már a torkokon. Érdemes egy kicsit a söröző tulaj és a sörfőző szemével is vizsgálni ezt a sporteseményt, így Martinkovics Oszkár segítségét kértük.

MTI 2024.07.02.

Törökország a továbbjutó!

Ausztria alulmaradt a törökökkel szembeni küzdelemben: 1:2-es verseséggel zárták a 2024-es Futball Európa-bajnokságot.

MTI 2024.06.22.

Csak a győzelem tarthatja életben a magyar álmot

Csakis győzelemmel őrizheti meg a továbbjutás reményét a magyar labdarúgó-válogatott, amely vasárnap a skót csapattal találkozik az Európa-bajnokság A csoportjának utolsó fordulójában.

Nagy Roland 2024.06.17.

Priskin Tamást kérdeztük a foci EB-ről

Priskin Tamás sok felejthetetlen pillanatot átélt, és adott a szurkolóknak a magyar válogatott játékosaként. Tomi legszebb emlékei között biztosan ott van a 2016-os franciaországi Európa-bajnokság, a telt házas meccsek helyszínen, és a magyarországi futball-láz.

MTI 2024.06.15.

Kitört a futball-láz Kölnben

A házigazda német labdarúgó-válogatott Skócia felett aratott müncheni 5-1-es győzelmével az Európa-bajnokság egyes mérkőzéseinek szintén otthont adó Kölnben is kitört a futball-láz a torna péntek esti nyitómeccse során.

Hirdetés