Címke: kutya
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2024.02.10.

Szőrmókok szombatja a szupermarketben

Győrben jelentős szerepet kap az állatvédelem, mely az önkormányzat mellett köszönhető azoknak az egyesületeknek is, akik nap mint nap energián felül dolgoznak a rászoruló kis kedvencekért. Persze egy kis odafigyeléssel mi is segíthetjük a munkájukat, hogy ezáltal is szebbé tegyük a gazdi nélkül maradt állatok életét. Győrben pedig nagyon sokan örömmel állnak a jótevők népes táborába, szombaton az egyik legforgalmasabb szupermarketben adakozhattak az állatbarátok.

Győr+ 2024.01.05.

Tervekkel teli újév

Mozgalmas év volt a 2023-as a Győri Állatmenhelyen, az elmúlt évekhez képest is rengeteg kutyáról és macskáról kellett gondoskodniuk

Győr+ 2023.12.23.

Két ünnep között is nyitva a Győri Állatmenhely

Karácsonykor és szilveszterkor zárva lesznek a kapuk, de az év többi napján továbbra is szeretettel várják a látogatókat a Győri Állatmenhely kutyái és cicái. Mutatjuk, hogyan alakul a nyitva tartás az ünnepi időszakban!

Pécskai István 2023.12.21.

A Győri Állatmenhelyre vitt adományt a polgármester

Karácsony közeledtével a Győri Állatmenhelyre is ellátogatott dr. Dézsi Csaba András polgármester. A városvezető számára különösen fontos az állatvédelem, szívén viseli a házi kedvencek sorsát. Győr első embere idén is adományokkal érkezett az intézménybe.

Bajzát Zsuzsi 2023.12.08.

Idén is lesz Állatok Karácsonya

Hagyomány már, hogy minden év decemberében karácsonyi összejövetelre várja a Győri Állatmenhely az állatbarátokat. Idén is nagyon készülnek a szervezők a december 9-10. között megrendezendő programra.

Győr+ 2023.11.22.

A kutyák nevelésének alapjai

Smeringa Robi kutyakiképző tart izgalmas előadást a gazdiknak november 23-án, a Bezerédj-kastélyban.

Győr+ 2023.10.15.

Veszélyes lehet az „önsétáltatás”

„Nem kell neki póráz, tökéletesen hallgat rám!” Sajnos egyre többször hangzik el ez a mondat a győri gazdik szájából is, aztán jön egy váratlan, kiszámíthatatlan helyzet és meg is van a baj. Jöhet a kórház, az állatorvos és persze a rendőrség. A kutyatámadásos esetek jó része elkerülhető, ha betartjuk a jogszabályokat.

Hirdetés