Címke: kutya
Hirdetés
Szerző és fotó: Venesz Klaudia 2024.04.10.

Állati szépségverseny a menhelyen

Keverék kutyáknak hirdetett szépségversenyt az állatmenhely. Az Emberek az Állatokért Alapítvány által létre hívott kezdeményezés célja a felelős állattartás népszerűsítése, de a fő hangsúly ezúttal a kutya–gazda kapcsolaton lesz.

Győr+ 2024.03.22.

Kutyajó élet

Győrben kiemelt szerepet kap az állatvédelem, ezt bizonyítja az is, hogy az önkormányzat 2023-ban és 2024-ben is minden eddiginél nagyobb keretet biztosított az ezzel foglalkozó szervezetek számára. Nem győzzük azonban elégszer hangsúlyozni a felelős állattartás fontosságát. A kutyatartás, a négylábúakkal való következetes élet mellett a többi között erről is szó esett a Pink és Szóda 19. adásában.

Győr+ 2024.03.22.

Pink és Szóda: Kutya a családban!

Kiskedvencek, főleg a kutyusok kapják a főszerepet a Pink és Szóda 19. adásában, ahol Sebestyén Rékát és Fürediné Tóth Zsuzsannát látják vendégül női magazinunk műsorvezetői. Premier 19:25-től a Győr+ Média felületein.

Venesz Klaudia 2024.03.19.

Trenírozzák a gyepis kutyákat

A Győri Gyepmesteri Telep zászlajára tűzte, hogy az országban egyedülálló módon nem vállalják a hozzájuk kerülő állatok altatását. A kutyák örökbe fogadását segítő szocializációt egy országos programmal is segítik.

P. Csapucha Adrienn 2024.02.10.

Szőrmókok szombatja a szupermarketben

Győrben jelentős szerepet kap az állatvédelem, mely az önkormányzat mellett köszönhető azoknak az egyesületeknek is, akik nap mint nap energián felül dolgoznak a rászoruló kis kedvencekért. Persze egy kis odafigyeléssel mi is segíthetjük a munkájukat, hogy ezáltal is szebbé tegyük a gazdi nélkül maradt állatok életét. Győrben pedig nagyon sokan örömmel állnak a jótevők népes táborába, szombaton az egyik legforgalmasabb szupermarketben adakozhattak az állatbarátok.

Győr+ 2024.01.05.

Tervekkel teli újév

Mozgalmas év volt a 2023-as a Győri Állatmenhelyen, az elmúlt évekhez képest is rengeteg kutyáról és macskáról kellett gondoskodniuk

Győr+ 2023.12.23.

Két ünnep között is nyitva a Győri Állatmenhely

Karácsonykor és szilveszterkor zárva lesznek a kapuk, de az év többi napján továbbra is szeretettel várják a látogatókat a Győri Állatmenhely kutyái és cicái. Mutatjuk, hogyan alakul a nyitva tartás az ünnepi időszakban!

Hirdetés