Címke: Kovács Pál Könyvtár
Hirdetés
Földvári Gabriella 2021.08.07.

Mit olvasnak a győriek nyáron?

Szeretnek olvasni a győriek és elsősorban a legfrissebb magyar szerzők műveit keresik a könyvtárban – ez derült ki a dr. Horváth Sándor Domonkos a könyvtár igazgatóval folytatott beszélgetésből.

Győr+ 2021.07.17.

Játékra hív a könyvtár

Akármerre is járunk a világban, a különböző népek kultúrájában az ételnek mindenhol meghatározó szerepe van. Ezen az alaptételen felbuzdulva, a Kisfaludy Károly Könyvtár Hang- és Médiatára Facebook-játékot hirdet.

Németh Boglárka 2021.05.04.

Újra kinyitott a Dr. Kovács Pál Könyvtár

Hétfőn újra kinyitott a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér. A kormány döntésének értelmében védettségi igazolvánnyal már lehet személyesen is olvasni, vagy kölcsönözni. Bár a maszk használata nem kötelező, a könyvtár vezetése kéri az olvasni vágyókat, hogy továbbra is használják a védőeszközt.

Németh Boglárka 2021.04.15.

Újra nyitva a könyvtár átvételi pontja

Újra kinyithatott a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi tér átvételi pontja. Április 12-én hétfőn, új helyszínre, a Baross úti Kisfaludy Károly Könyvtárba vihetik vissza és ott is vehetik át az olvasnivalókat.

Papp Zsolt 2021.01.16.

Határainkon túl is segít a győri könyvtár

Három regionális könyvtár, köztük a győri intézmény dolgozik hazánkban a nyilvános könyvtári munka koordinálásán, és a határon túli magyarság könyvtári ellátásának támogatásán január elsejétől. Hogy mit is jelent mindez a gyakorlatban, arról dr. Horváth Sándor Domonkost kérdeztük.

Győr+ 2021.01.15.

Akár mi is elnevezhetjük a könyvesboltot

A belvárosban működő Lokálpatrióta Könyvesbolt keres új nevet a lakosság segítségével. Minden olyan 35 év alattitól várják az ötleteket, aki úgy érzi, át tudja adni névválasztásával a bolt küldetését.

Győr+ 2021.01.12.

Regionális hatókörű lett a győri könyvtár

A Magyar Közlöny december 23-ai számában jelent meg a 48/2020. (XII.23.) EMMI rendelet, mi szerint 2021. január elsejétől három regionális könyvtár dolgozik hazánkban a nyilvános könyvtári munka koordinálásán, és a határon túli magyarság könyvtári ellátásának támogatásán. A regionális hatókörű könyvtári feladatot - Debrecen és Kecskemét mellett - a győri Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér kapta meg.

Kárpát Zsolt 2021.01.07.

Nem hagyják cserben az olvasókat

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér a járványhelyzet ellenére ebben az évben is sokféle szolgáltatást nyújt olvasói számára. Januárban és februárban a programok és rendezvények többségét az interneten keresztül jut el a közönséghez.

Hirdetés