Címke: koszorú
Hirdetés
Németh Boglárka 2023.10.30.

Bőséges a koszorúkínálat Győrben

Kerek, tobozos, tál vagy mécses tartós; hagyományos, valamint modern koszorúk arzenálja várja az elhunyt szeretteikre emlékezőket a virágárusoknál.

Zombai-Kovács Ákos 2022.10.25.

Mindenszentek: koszorú, cserepes virág vagy csokor?

Közeledik Mindenszentek és Halottak Napja, a napokban sokan látogatnak ki a temetőkbe, országszerte. Ilyenkor a családok gyertyát gyújtanak és virágokkal emlékeznek elhunyt szeretteikre. Ahogy minden évben, ezúttal is nagy rohamra számítanak a virágüzletek, amelyek hatalmas kínálattal készülnek a kegyeleti ünnepekre. A tapasztalatok szerint ilyenkor a koszorú, a cserepes virág és a virágcsokor is népszerű, néhány éve pedig az úgynevezett sírtálakból is sok fogy. Híradónk a város egyik legnépszerűbb virágüzletében járt, hogy utánajárjunk, mivel díszítik elhunyt hozzátartozóik sírjait a győriek.

Győr+ 2022.10.21.

Koszorúárusítás

Halottak napjához és mindenszentek ünnepéhez közeledve a győri piactereken is kaphatók a kegyeleti ünnepekhez kötődő, szezonális termékek.

Győr+ 2021.11.28.

Felgyúlt az első gyertya Győr adventi koszorúján

Ünnepélyes keretek között került sor a győri adventi koszorú első gyertyájának meggyújtására. Az eseményen dr. Pergel Elza győri alpolgármester és Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő is részt vett.

Hirdetés