Címke: konferencia
Hirdetés
Győr+ 2024.04.19.

Gépészet a gyakorlatban: közösséget is épített az egyetem konferenciája

Vegyél különböző egyetemekről érkező hallgatókat, sorsold őket vegyes csapatokba, adj megoldást három nap alatt egy ipari vállalatok által adott feladatokra és prezentáld azt oktatókból álló zsűri előtt – erről szólt a Gépészeti Szakterületek Nemzetközi Hallgatói Konferenciája a győri Széchenyi István Egyetemen.

Venesz Klaudia 2024.04.07.

Erőgépek és veteránok az egyetemnél

A Széchenyi István Egyetem campusán rendezték az eddigi legnagyobb, leglátványosabb ingyenes autókiállítást. Tuningolt és veterán járműkülönlegességekkel rajtolt a Gépészeti Szakterületek Nemzetközi Hallgatói Konferenciája.

Győr+ 2024.04.05.

Autóstalálkozóval indul a gépészeti szakterületek hallgatóinak konferenciája a SZE-n

Vasárnap felpörögnek a motorok és megcsillannak a felnik a Széchenyi István Egyetem campusán: az eddigi legnagyobb, az egész campus területét érintő nyilvános, bárki által látogatható, ingyenes autóstalálkozóval és autós kiállítással, sok tuningolt és veterán járműkülönlegességgel rajtol a Gépészeti Szakterületek Nemzetközi Hallgatói Konferenciája. A tizenhatodik alkalommal megrendezett szakmai esemény szervezői várnak minden érdeklődőt a tavasz legnagyobb győri autós eseményére.

Győr+ 2024.03.01.

Oktatási konferencia Győrben is

Győr is helyszíne volt Magyarország legjelentősebb oktatásról szóló nemzetközi konferenciájának, az MCC Budapest Summitnak. Csütörtökön dr. Mikolaj Slawkowski-Rode, az oxfordi egyetem tudományos munkatársa volt a vendég a győri MCC-ben.

Győr+ 2024.02.15.

Innováció és hatékonyság

Nagyszabású konferenciát rendezett a Széchenyi István Egyetem csütörtökön a Management Campus konferenciatermében. A rendezvényen a győri ipar meghatározó szereplői, a győri iskolák igazgatói, valamint az egyetem dékánjai és szakfelelősei vettek részt.

Hirdetés