Hirdetés
Címke: konferencia
Hirdetés
Győr+ 2021.11.16.

Konferencia a SZE-n: fókuszban az autonóm járművek

A Magyar Tudomány Ünnepéhez kapcsolódva rendezték meg a győri Széchenyi István Egyetemen az Autonóm Járművek Konferenciát, mutatva, hogy az intézmény meghatározó szereplője e terület kutatásának. Az intelligens közlekedési rendszerek alapjaiban formálják át az életünket, ezért annak kialakításában szinte minden tudományterületre szükség van. A konferencián a vasút szerepe is terítékre került.

Győr+ 2021.10.05.

CogInfoCom: mire képes az új ember?

A világban mára már önálló tudományterületként számon tartott kognitív infokommunikáció bölcsőjében, a Széchenyi István Egyetemen szervezték meg idén a 12. IEEE CogInfoCom nemzetközi kognitív infokommunikációs konferenciát, amelyen már jelen időben beszéltek az új emberről, illetve az új társadalomról.

Győr+ 2021.09.27.

Összezárt a marketingszakma

A 31. Marketing Summit szervezői a postcovid kesergés helyett 21-re húztak meglehetősen impozáns pakliból lapokat. Úgy tűnik, ezúttal is a merészeket illeti a siker és szerencse...

Kárpát Zsolt 2021.09.17.

Nők a történelemben

Háromnapos országos történész-muzeológus konferencia és szakmai továbbképzés kezdődött szerda délután Győrben.

Ficsór Dávid 2021.09.16.

Színvonalas HR Fest a Kamarában

Csütörtökön rendezték Magyarország legmeghatározóbb humán erőforrás menedzsment rendezvényét a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara épületében, melyet a szervezet is támogatott.

Győr+ 2021.08.02.

Precíziós gazdálkodási konferenciát tartottak Győrben

A felsőoktatási intézmények aktív részesei az innovációra épülő gazdaságfejlesztésnek. Többek között ezt a célt szolgálta a rangos Európai Precíziós Gazdálkodási Konferencia is, amelynek szervezésében, megrendezésében a Széchenyi István Egyetem szakembereinek meghatározó szerepük volt.

Győr+ 2021.02.24.

Nemzetközi konferencián adott elő a Széchenyi-egyetem hallgatója

Többek között Mérő Vera emberjogi aktivistával, Molnár Áron színésszel és Tomán Szabina üzletasszonnyal szerepelt egy színpadon Vas Alexa Zsófia, a győri Széchenyi István Egyetem duális hallgatója. A saját fejlesztésű robotkezéről ismert fiatal lány a TEDx LibertyBridgeWomen konferenciáján elhangzott előadásában hangsúlyozta: a nemi sztereotípiák jelenléte és a biztatás hiánya is hozzájárul ahhoz, hogy a mai napig csekély a nők aránya a mérnöki pályákon, holott „sokkal jobb, pontosabb és biztonságosabb” termékeket lehetne fejleszteni, ha nem csak férfiak felelnének a tervezési folyamatokért.

Győr+ 2020.12.10.

Profi videóhívások otthonról

Az év végével egyre több a konferencia, a videóhívás, ezeken pedig elengedhetetlen, hogy a kameránk a megfelelő képet mutassa rólunk.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat