Címke: konferencia
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2023.03.23.

Petőfi-konferencia a győri városházán

Élő Petőfi címmel tudományos konferencia kezdődött a Városháza dísztermében csütörtök délelőtt. A kétnapos esemény egyrészt Petőfi alakjának, költészetének korszerűségét emeli középpontba, másrészt Petőfi helyi és megyei vonatkozásait mutatja be, levéltári anyagokra, korabeli sajtómegjelenésekre támaszkodva.

Győr+ 2023.03.23.

Az élő Petőfi: kapcsolódjon be a konferenciába!

Csütörtökön 10 órakor a hivatalos megnyitóval kezdetét veszi Az élő Petőfi című tudományos konferencia a Városháza dísztermében, melyről természetesen portálunk is tudósít majd. Viszont élőben is van lehetőség bekapcsolódni az előadásokba, mutatjuk hogyan!

Győr+ 2023.03.07.

Az élő Petőfi – tudományos konferencia a városházán

A Petőfi 200 emlékévhez kapcsolódó programsorozat első rendezvénye Petőfi alakjának, költészetének korszerűségét emeli középpontba, másrészt Petőfi helyi és megyei vonatkozásait mutatja be, levéltári anyagokra, korabeli sajtómegjelenésekre és ezeket feldolgozó kutatásokra támaszkodva.

J. Kovács Andrea | Fotó: Marcali Gábor 2023.03.07.

Bagdy Emőke az MCC-ben

Pedagóguskonferenciára várták az érdeklődőket a Káptalandombon lévő tehetségközpontban. Az eseményt Fekete Dávid, az MCC győri vezetője köszöntötte.

Győr+ 2023.02.18.

Papírmentes tűzvédelem

Tűzvédelmi konferenciát tartottak a napokban a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában.

Győr+ 2023.01.25.

Kétnapos workshop a győri egyetemen

A győri Széchenyi István Egyetem a házigazdája annak az MIT LinQ Catalyst Europe program keretében megvalósuló workshopnak, amelynek fókusza az egészségügyi kutatási projektek feltárása, támogatása. Az eseményre a GE Healthcare-rel együttműködésben kerül sor január 25–27. között.

J. Kovács Andrea 2023.01.12.

Konferencia az iskolai bántalmazásokról

„Így védd magad!”címmel az iskolai bántalmazásról rendezett konferenciát az egyetem jogi kara, a vármegyei rendőr-főkapitányság és a tankerület.

Földvári Gabriella 2022.12.05.

Városunkban csökken a kábítószer fogyasztók száma

Örvendetes tény, hogy városunkban 2000 óta csökken a droghasználók aránya. Többek között ez is kiderült a hétfőn a városházán tartott VII. KEF Kábítószerügyi Egyeztető Fórumon. A szakmai konferencia a "Közös gondolkodás, helyi cselekvés" címet viselte.

Zombai-Kovács Ákos 2022.11.17.

Roma Platform: A cigányság rejtett erőforrás

A cigányság rejtett erőforrás az ország számára, ezért a különböző okok miatt rászoruló romákat támogatni, segíteni kell a társadalmi felzárkózásban. Ez hangzott el a Városházán, a Magyar Nemzeti Roma Platform megerősítése című program keretében rendezett konferencián. A tanácskozás résztvevőit köszöntő dr. Pergel Elza alpolgármester azt mondta, a cigányság egy része segítségre szorul, a társadalom pedig nem engedheti el a segítségre szoruló romák kezét. A platform megnyitóján a megyei közgyűlés elnöke és a Belügyminisztérium főosztályvezetője is beszélt a roma platform fontosságáról.

Hirdetés