Címke: kondipark
Hirdetés
Földvári Gabriella 2022.04.29.

Modern kondipark létesült Pinnyéden

Pinnyéden egy új, minden mozgási igényt kielégítő sportpark létesült a Jávor Pál utcában. A modern szabadtéri konditerem lehetőséget teremt az itt élőknek arra, hogy mozogjanak, sportoljanak, egészségesen éljenek.

Zombai-Kovács Ákos 2022.03.17.

Már “sportolható” Győr legújabb kondiparkja

Elkészült Győr legújabb szabadtéri kondiparkja, a fejlesztés az Ifjúság körút 31-35. szám mögötti területen várja a sportolni vágyókat. A központi forrásból megvalósult beruházást a polgármester, a körzet képviselője és Kara Ákos országgyűlési képviselő adták át hivatalosan. dr. Dézsi Csaba András a kondiparkkal kapcsolatban azt mondta, fontos, hogy minél több győri kapjon lehetőséget a sportolásra, Radnóti Ákos alpolgármester arról beszélt, hogy a városrész hatalmas fejlődésen esett át, Kara Ákos pedig azt emelte ki, hogy Adyvárosban egyre jobb körülmények között élhetnek az emberek.

Kárpát Zsolt 2022.03.04.

Hamarosan a szabadban kondizhatunk Adyvárosban

Elkészült, de néhány hetet még várni kell az adyvárosi szabadtéri kondipark átadására. Bár a sporteszközök már a helyükre kerültek, azokat még nem lehet használni. Ennek oka az, hogy a kondiparkhoz kapcsolódó zöldterületet füvesítették, amely két három hét múlva lesz olyan állapotban, hogy azt a környéken élők birtokba vehessék.

Hirdetés