Címke: költségvetés
Hirdetés
Mireider Máté 2024.02.27.

Elfogadták Győr költségvetését

A február 27-ei közgyűlésen a város képviselői 28 napirendi pontról szavaztak, a legnagyobb érdeklődésre természetesen a város idei költségvetését tárgyaló napirendi pont tartott számot.

P. Csapucha Adrienn 2024.02.23.

Közel 4000 esetnél bizonyítottak a lánglovagok vármegyénkben

Új rendezvényközpontjában az idei év első ülését tartotta meg pénteken a vármegye közgyűlése. A költségvetés elfogadása mellett a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság részéről Sallai Péter adott tájékoztatást az igazgatóság 2023. évi tevékenységéről. A tűzoltó tábornok prezentációjában elhangzott, hogy 2014 óta egy markáns emelkedés látható az események számánál, tavaly például rengeteg viharkárral kapcsolatos bejelentés érkezett a katasztrófavédelemhez.

Győr+ 2023.12.01.

Megtartották az év utolsó közgyűlését

Ebben az évben utolsó rendes közgyűlését tartotta pénteken a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Közgyűlés. A testület közmeghallgatást tartott, majd több fontos napirendet is tárgyalt és fogadott el 2023 utolsó testületi ülésén.

P. Csapucha Adrienn 2023.08.14.

Szeles: igyekszünk minden kihívásra reagálni!

Hétfőn reggel látogatott rádiónk stúdiójába Szeles Szabolcs. A nyári, hétindító városvezetői viziten könnyed és komoly témákat is érintett az alpolgármester, így a költségvetés, de a közelgő Pinnyédi Hídpiknik is szóba került.

Győr+ 2023.06.02.

Orbán: a háború nagyon durva fázisába lépett!

Péntek reggel a Kossuth Rádió reggeli műsorában vendégeskedett Orbán Viktor. A miniszterelnök a költségvetés mellett elsősorban a háborúról és annak hatásairól beszélt, rámutatva a többi között az energiaválság következményeire. A kormányfő úgy véli a háború nagyon durva fázisába lépett.

P. Csapucha Adrienn 2023.05.26.

Szeles: Kemény, feszes gazdálkodás mellett haladtunk!

Vizit vizitet követett ezen a héten a Győr+ Rádióban, hiszen csütörtökön dr. Dézsi Csaba András után, pénteken Szeles Szabolcs látogatott stúdiónkba. Az alpolgármester elsősorban gazdasági témákat érintett, végezetül nem maradhatott el a labdarúgás sem.

Győr+ 2023.05.22.

Kiemelkedő bevételeket hozott az átszervezés Győrben

Győr kulturális intézményei működésének az energiaárak emelkedése miatt történő kényszerű átszervezése nemcsak szakmai szempontból volt sikeres, hanem a tervezettnél lényegesen nagyobb bevételt hozott. Ez az eredmény kulturális intézményeink vezetőinek, szakembereinek, a társulatok tagjainak megértését, szoros együttműködését, alkotó erejét, rugalmasságát, közönségük iránti alázatát, és a győri polgárok művészet szeretetét egyaránt dicséri - írja dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere, köszönetet mondva az érintett intézményeknek és a közönségnek is.

Ficsór Dávid 2023.05.19.

Költségvetés-tervezés béremelésekkel

Már zajlik a 2024-es országos költségvetés tervezése, de az újévig is számos béremelés várható, több területen. A pontos számokról Simon Róbert Balázs, országgyűlési képviselő adott tájékoztatást Híradónknak.

Hirdetés