Hirdetés
Címke: költségvetés
Hirdetés
Hajba Ferenc, J. Kovács Andrea 2022.02.27.

Feszesebb gazdálkodás mellett, de lesznek fejlesztések

Győr idei költségvetésének főösszege 79 milliárd forint. Az adóbevételek kedvezőnek ígérkeznek, ám a helyi és a központi járványvédekezéshez való hozzájárulás, egyéb bevételek elmaradása, az energia árának drasztikus emelkedése nehéz helyzetbe hozta a győri önkormányzatot is.

Zombai-Kovács Ákos 2022.02.25.

Büdzsé 2022: feszes év lesz, sok fejlesztéssel

A város gazdasága jól vészelte át a Covid-járványt, ennek ellenére feszes gazdálkodásra lesz szükség 2022-ben. Ezt mondta Győr idei büdzséjével kapcsolatban a pénzügyekért felelős alpolgármester.

Mireider Máté 2022.02.22.

Elfogadták Győr 79 milliárdos költségvetését

Idén már az ötödik alkalommal ül össze a közgyűlés. A mai napirendi pontok között a legfontosabb egyértelműen a város költségvetési tervezete lesz, de a város sportkoncepciója, és klímavédelmi lépések is szerepelnek a listán.

Hajba Ferenc 2022.02.06.

Harsogjon újra a „Hajrá, ETO!”

Ma már a focicsapatokat nem a város tartja fenn, hanem a sportot szerető üzletemberek – hangsúlyozta dr. Dézsi Csaba András polgármester, aki kezdeményezője volt annak a megoldásnak, hogy a nagy múltú ETO labdarúgócsapatát a sikeres dunaszerdahelyi vállalkozó, a szlovák első osztály egyik legsikeresebb csapatának, a DAC-nak a tulajdonosa, dr. Világi Oszkár vegye át.

Hajba Ferenc 2022.01.29.

Át kell gondolni az intézmények struktúráját

Ez a gázármizéria, az elhúzódó Covid-járvány – melyről ugye kiderült, hogy súlyos gazdasági szövődményei is vannak – egyértelműen megmutatta: az országos szinten legalacsonyabban tartott győri adók egy ilyen vészhelyzetben mennyire sebezhetővé teszik a várost. Új városstratégiában kell gondolkodnunk, további, a modern kor kihívásainak megfelelő ipartelepítésben, vagyis egyszerűen előre kell menekülnünk – fogalmazott a Győr+ Médiának adott interjújában dr. Dézsi Csaba András, a város polgármestere.

Zombai-Kovács Ákos 2021.12.20.

Szeles Szabolcs: jó lesz kicsit megállni

A Covid-járvány miatt mindannyiunk számára rendkívül nehéz év volt a 2021-es, aminek végén, karácsony ünnepe környékén, jó lesz kicsit megállni. Ezt mondta a Győr Plusznak Szeles Szabolcs alpolgármester, aki röviden értékelte is az év legfontosabb eseményeit és történéseit. Az alpolgármester kiemelte, a pandémia ellenére Győr gazdaságilag stabil lábakon áll és ennek megtartása lesz a cél 2022-ben is.

Zombai-Kovács Ákos 2021.05.21.

Költségvetés 2022: A gazdaság újraindítása a cél

A koronavírus-járvány miatt a gazdaság újraindítása a 2022-es költségvetés leghangsúlyosabb eleme, ugyanakkor a jövő évi büdzsé is megőrzi a kormány eddigi értékeit. Erről beszélt a Győr Plusznak Kara Ákos. Az országgyűlési képviselő kiemelte, a családok védelme, a gyermeket nevelők támogatása és az idősek megbecsülése 2022-ben is prioritást élveznek.

Kárpát Zsolt 2021.03.09.

Takarékos költségvetés, fejlesztésekkel

A város biztonságos működtetése és a munkahelyek megőrzése volt a cél, Győr költségvetésének megalkotásánál - ezt mondta a Győr Plusznak Szeles Szabolcs.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat