Címke: költözés
Hirdetés
Győr+ 2023.12.18.

Költözés lakáshitellel: ekkora korszerű ingatlanra lehet elég 35 millió forint

A fokozatosan csökkenő kamatok, valamint a januártól érvénybe lépő 7,3 százalékos thm-plafon miatt egyre többen veszik fontolóra a költözést. Az ingatlan.com adatai alapján ezeket a döntéseket sokan a karácsonyi időszakban hozzák meg, ami januárban rendszerint keresleti és látogatottsági csúcsot okoz az ingatlanhirdetési portálon. Az ingatlan.com és a money.hu ezért azt vizsgálta meg, hogy egy ingatlan eladásából befolyó 25 millió forint és egy 10 millió forintos lakáshitel, azaz összesen 35 millió forint mire elegendő, ha valaki jó minőségű és korszerű ingatlant szeretne vásárolni ennyi pénzből.

Győr+ 2023.01.14.

Miért kellett a Győri Balettnek átköltözni az Audiba?

A Győri Balett társulata átmenetileg az Audi Hungaria Pipacs épületének rendezvénytermében tartja próbáit, miközben az Árpád úti autóparkolóban külön próbaterme van az együttesnek. A Győr+ annak járt utána, miért kényszerült költözni a világhírű együttes, mi áll a történtek hátterében.

Győr+ 2022.11.09.

Ezek az ország legvonzóbb-leghűségesebb megyéi

Jelentős mozgás volt tavaly az országon és Budapesten belül a költözéseket tekintve az ingatlan.com legújabb, KSH-adatokon alapuló elemzése szerint, amely egyúttal ismerteti az idén november elején jellemző kínálati árakat a legnagyobb városokban.

Hirdetés