Címke: köd
Hirdetés
Győr+ 2024.02.27.

Marad a tavaszi enyhe idő

Keddre napközben keleten, északkeleten számíthatunk hosszabb napos időszakokra, máshol sok felhő lesz az égen. Elvétve nyugaton, majd délután dél felől a Dunántúlon és a középső tájakon számíthatunk esőre, záporokra.

Győr+ 2024.01.31.

Megnövekszik a felhőzet, de vajon esni fog az eső?

Szerdán napközben felhők érkeznek nyugat-északnyugat felől, változóan napos-felhős idő lesz a jellemző, de számottevő csapadék továbbra sem várható, viszont a ködös tájakon helyenként szitálás, ónos szitálás előfordulhat.

Győr+ 2024.01.02.

Jól jöhet egy ernyő az év második napján

Kedden a köd napközben feloszlik, de sok felhő lesz felettünk. Délután, este északon, északnyugaton gyenge eső is kialakulhat. Sokfelé élénk, a Dunántúlon helyenként erős lesz a déli-délnyugati szél. Délután 4-12 fok várható.

Győr+ 2023.12.15.

Szeles időt, futó záporokat tartogat a hétvége

Pénteken északon lehetnek tartósabban felhős, borongós tájak, itt kisebb eső, havas eső, a hegyekben hózápor is előfordulhat. Máshol hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, de nyugaton és északnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, kezdetben esetleg hózápor kialakulhat.

Győr+ 2023.12.08.

Borongós, szürke, nyirkos időben lesz részünk

A havazást okozó mediterrán ciklon fokozatosan gyengül, majd távolodik hazánktól, emiatt pedig a csapadékhajlam is csökken. A nedvességi mező viszont felettünk marad, így jobbára borongós, ködös időben lesz részünk.

Győr+ 2023.12.07.

Erős szél hordhatja a havat a Dunántúlon

Csütörtökön északnyugaton egyre többfelé támad majd fel az északnyugati szél, mely elsősorban az Észak-Dunántúlon hordhatja majd a havat, a legerősebb lökések a Bakony térségében várhatóak.

Győr+ 2023.11.07.

10 dolog, amit ne tegyünk ködben

Benne vagyunk a köd-szezonba, és ez még hónapokig így lesz. Sőt, a november 7-én beköszöntő reggel már el is hozta az első komolyabb ködöt. Érdemes tehát újra tisztázni pár vezetési gyakorlati tudnivalót.

Győr+ 2023.10.11.

Beköszönt az ősz az utakon is!

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság az évszakváltozás miatt megváltozott időjárási viszonyokra, az őszi közlekedés veszélyeire hívja fel a figyelmet.

Hirdetés