Címke: köd
Hirdetés
Győr+ 2023.01.02.

Vezessünk biztonságosan a ködben is

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság tanácsait megfogadva a gépjárművezetők sokat tehetnek a közlekedési balesetek elkerülése érdekében a ködös időszakban, a nehezített látási viszonyok ellenére is.

Győr+ 2023.01.02.

Nincs megállás, hétfőn is melegrekord dőlhet

A hivatalos adatok szerint Sellyén dőlt meg a napi melegrekord január elsején, a településen ugyanis 18,9 fokot mértek. Délnyugaton ismét 16 fok fölé megyünk hétfőn, így könnyen újra napi csúcs születhet.

Győr+ 2022.11.09.

Köd nehezítheti a közlekedést

Országszerte ködös, párás az idő. Sokfelé a ködszitálás miatt nedves, vizes az utak felülete és helyenként akár 100 méter alá is csökkenhet a belátható út hossza. Vezessenek körültekintően, ha kell válasszanak alacsonyabb sebességet, mert a vizes, nedves útszakaszokon nő a megcsúszás veszélye, illetve hirtelen fékezésnél a megszokottnál hosszabb fékúttal kell számolni.

MTI 2022.11.06.

Ködös reggelekre kell számítani, de enyhe lesz az idő

Folytatódik a jellemzően borult, párás idő a jövő héten is, reggelente ködre is számítani kell. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9-15 fok lesz, éjszakánként sem várható fagy - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Hirdetés